Vastauslähetys aktivoi asiakasta

Kotimaan vastauslähetys on asiakkaallesi helppo tapa tehdä tilauksia, vastata kyselyyn ja pyytää yhteydenottoa.

Kenelle palvelu sopii?

Vastauslähetys sopii kaikille, jotka haluavat aktivoida asiakkaita tilamaan, vastaamaan kyselyihin, palauttamaan tai lähettämään paperidokumentteja. Se sopii myös viranomaisasiointiin ja laboratorionäytteiden lähettämiseen.

Hyödyt

Tarjoamalla asiakkaillesi helpon ja maksuttoman tavan olla yritykseesi yhteydessä, parannat asiakastyytyväisyyttä ja saat enemmän tilauksia tai palautetta kuin pelkkien digitaalisten kanavien kautta. Vastauslähetys on sinulle kustannustehokas, sillä vain palautuneista lähetyksistä laskutetaan. Palvelun saat käyttöön kätevästi netissä.

Vastauslähetys on asiakkaallesi maksuton, ja sinä maksat vain palautuneista lähetyksistä sekä palvelun kuukausimaksun. Kotimaan vastauslähetys sopii hyvin myös viranomaisasiointiin.

  • Saat tilaukset, kyselyt ja paperidokumentit päiväpostin mukana

  • Economyvastaus voi olla kuori tai kuponki, Vakiovastaus on aina kirjekuori

  • Pikavastaus on tarkoitettu laboratorionäytteitä vastaanottaville asiakkaille, lue lisää täältä

Tee palvelusopimus, niin saat käyttöösi vastauslähetystunnuksen. Voit käyttää vastauslähetyksissä myös infokoodeja, jotka ohjaavat lähetykset haluamaasi paikkaan tai valmiiksi lajiteltuna kampanjoittain.

Sopimuksen ja infokooditilauksen sekä muutokset olemassa oleviin vastauslähetyksiin hoituvat nettilomakkeella. Painata/tulosta vastauslähetystunnus ja mahdollinen infokoodi lähetyksiin mallin mukaisesti.
Uusi palvelu suurille lähetysmäärille: Vakiovastauslähetys

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?