Vaikuttavaa viestintää kotimaan kirjepalveluilla

Kirje on joustava ja edullinen ratkaisu yksilölliseen, erottuvaan ja tehokkaaseen viestintään ja esimerkiksi laskutukseen.

Kenelle palvelu sopii?

Postin kirjepalvelut sopivat kaikenlaisille ja -kokoisille yrityksille. Olipa lähtevien kirjeiden määrä viikossa joitakin kymmeniä tai tuhansia, löydät palveluistamme sinulle sopivan ratkaisun.

Hyödyt

Saat varman ja luotettavan valtakunnallisen jakelun kaikkiin talouksiin ja yrityksiin, myös postilokero- tai yrityspostinumero-osoitteisiin. Tämän saat vain meiltä: Jos osoite on virheellinen tai vanhentunut, teemme kirjeelle osoiteselvityksen ja toimitamme sen vastaanottajan voimassa olevaan postiosoitteeseen ilman erillistä kustannusta. Jos oikea osoite ei selviä, palautamme kirjeen sinulle.

Kirjeellä on erinomainen huomioarvo. Se koetaan hyvin henkilökohtaiseksi ja siksi se avataan ja sisältöön tutustutaan. Postin jakama kirje sisältää aina osoiteselvityksen ja turvaa luotettavasti kirjesalaisuuden.

Jos haluat, että kirjeesi kulkee joutuisasti, valintasi on Priority, joka on perillä toiseen arkipäivään mennessä. Kiireettömämmille postituksille sopiva vaihtoehto on edullinen Economy, joka on vastaanottajalla neljänteen arkipäivään mennessä. Pikakirjeellä saat nopeutta, kulunseurantaa ja aikatauluvarmuutta. Suurimmissa kaupungeissa jaamme Pikakirjeet myös arkilauantaisin.

  • Viestit perille luotettavasti ja varmasti

  • Valitse kulkunopeus tarpeen mukaan

  • Osoiteselvitys ilman lisäkustannuksia

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?