Skip to main content

Vaikuttavaa viestintää kotimaan kirjepalveluilla

Kirje on joustava ja edullinen ratkaisu yksilölliseen, erottuvaan ja tehokkaaseen viestintään ja esimerkiksi laskutukseen.

Kenelle palvelu sopii?

Postin kirjepalvelut sopivat kaikenlaisille ja -kokoisille yrityksille. Olipa lähtevien kirjeiden määrä viikossa joitakin kymmeniä tai tuhansia, löydät palveluistamme sinulle sopivan ratkaisun.

Hyödyt

Saat varman ja luotettavan valtakunnallisen jakelun kaikkiin talouksiin ja yrityksiin, myös postilokero- tai yrityspostinumero-osoitteisiin. Tämän saat vain meiltä: Jos osoite on virheellinen tai vanhentunut, teemme kirjeelle osoiteselvityksen ja toimitamme sen vastaanottajan voimassa olevaan postiosoitteeseen ilman erillistä kustannusta. Jos oikea osoite ei selviä, palautamme kirjeen sinulle.

Kirjeellä on erinomainen huomioarvo. Se koetaan hyvin henkilökohtaiseksi ja siksi se avataan ja sisältöön tutustutaan. Postin jakama kirje sisältää aina osoiteselvityksen ja turvaa luotettavasti kirjesalaisuuden.

Jos haluat, että kirjeesi kulkee joutuisasti, valintasi on Priority, joka on perillä toiseen arkipäivään mennessä. Kiireettömämmille postituksille sopiva vaihtoehto on edullinen Economy, joka on vastaanottajalla neljänteen arkipäivään mennessä. Pikakirjeellä saat nopeutta, kulunseurantaa ja aikatauluvarmuutta. Suurimmissa kaupungeissa jaamme Pikakirjeet myös arkilauantaisin.

  • Viestit perille luotettavasti ja varmasti

  • Valitse kulkunopeus tarpeen mukaan

  • Osoiteselvitys ilman lisäkustannuksia

Kotimaan yrityskirje kulkee Priority- tai Economy-kirjeen nopeudella. Economy-kirje on vastaanottajalla pääsääntöisesti lähettämisestä neljäntenä, Priority toisena arkipäivänä. Kirjeille löytyy erilaisia maksu- ja postitustapoja, joiden avulla teet yrityksesi arjesta sujuvampaa.

Economy-kirje

Edullinen ja luotettava. Persoonalliseen ja vaikuttavaan viestintään, 4 työpäivää.

Priority-kirje

Laadukas ja nopea. Persoonalliseen ja vaikuttavaan viestintään, 2 työpäivä.

Vakiokirje sopii määrämittaisten ja koneluettavien viestien, kuten laskujen, lähettämiseen. Vakiokirje kulkee valitsemasi palvelun nopeudella. Kun suunnittelet kuoren ulkoasua tai teet materiaalihankintaa, ota huomioon Postin koneellisen käsittelyn palvelukohtaiset vaatimukset.

Lähetätkö yli miljoona vakiokirjettä vuodessa? Tutustu suurpostittajan lisäetuihin.

Vakiokirje

Koneellisen lajitteluun soveltuva Vakiokirje on edullisin tapa lähettää suuria kirjemääriä ja kulkevat valitsemasi palvelun nopeudella.

Pikakirje tarjoaa aikatauluvarmuutta ja kulunseurantaa. Lähetys on useimmiten perillä postittamista seuraavana arkipäivänä. Suurimmissa kaupungeissa jaamme Pikakirjeet myös arkilauantaisin.

Katso toimitusaikakysely

Pikakirje

Kirje on perillä 1-2 työpäivässä, halutessa myös arkilauantaisin.

Löydä yrityksesi tarpeeseen sopivat lähettämisen palvelut

Lähetä ilman sopimusta

Nopeaan ja satunnaiseen pakettien lähettämiseen

  • Kun lähetät alle 20 pakettia kuukaudessa
  • Kiinteä hinta / paketti, maksa verkossa heti
Lähetä sopimuksella

Toistuvaan pakettien ja rahdin lähettämiseen

  • Kun lähetät yli 20 pakettia kuukaudessa
  • Toistuvaan rahdin lähettämiseen
  • Hinnoittelu perustuu lähetysten määrään, maksu laskulla