Kotimaan kirjejakelu

Kotimaan kirje on joustava ja edullinen ratkaisu monenlaiseen lähettämiseen. Se sopii persoonalliseen ja vaikuttavaan viestintään sekä esimerkiksi laskutukseen. Arvolähetykset, vastauslähetykset, näytelähetykset, verkkolaskut – meiltä saat kaikki kotimaan kirjepalvelut yhdestä paikasta.

  • Kirjeellä tavoitat asiakkaasi luotettavasti ja varmasti

  • Kirjeellä on erinomainen huomioarvo

  • Postin jakama kirje sisältää aina osoiteselvityksen

Yrityskirjeet kotimaassa

Kotimaan yrityskirjeet ja koneelliseen lajitteluun sopivat vakiokirjeet kulkevat valitsemasi palvelun nopeudella.

Arvolähetys

Kun lähetät tärkeitä dokumentteja tai arvokasta tavaraa, parhaan turvan lähetyksellesi saat Arvolähetyspalveluilla. Saat lähetyksillesi seurannan, kuitin postittamisesta ja vastaanottajan tunnistamisen lähetystä luovutettaessa.

Vastauslähetys

Vastauslähetys on asiakkaallesi helppo tapa tehdä tilauksia, vastata kyselyyn ja pyytää yhteydenottoa. Se on asiakkaalle maksuton, ja sinä maksat vain palautuneista lähetyksistä sekä palvelun kuukausimaksun. Vastauslähetys sopii hyvin myös viranomaisasiointiin.

Laboratorionäytteet

Näytelähetys- ja Pikavastaus-palvelulla saat kirjekokoiset eläin- tai ihmisperäiset laboratorionäytteet nopeasti ja luotettavasti perille - useimmiten jo seuraavaksi päiväksi.

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?