Suuret kotimaan kirje-erät

Toimitamme suuret kirje-eräsi kuluttajille ja yrityksille luotettavasti. Valtakunnallisen jakeluverkkomme avulla saat jakelupalvelut kirjeillesi kaikkialle Suomeen.

Lähetä kirjeitä Lajittelupalvelun avulla

Lähetä Vakiokirjeet ja lähetyslistalla lähetettävät kirjeet Lajittelupalvelun avulla.

Lähetä Economy- ja Priority-kirjeitä sähköisellä lähetyslistalla

Lähetä kirjeitä sopimusasiakkaiden käytössä olevan sähköisen lähetyslistan avulla.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää tai tule sopimusasiakkaaksemme.

Suuret kirje-erät luotettavasti ja vastuullisesti kaikkialle Suomeen

  • Saat valtakunnallisen jakelun kaikkiin talouksiin ja yrityksiin, myös postilokero- tai yrityspostinumero-osoitteisiin, yhden jakeluyhtiön avulla.
  • Lähetitpä suuret kirje-eräsi konelajiteltavina Vakiokirjeinä tai lähetyslistalla, voit valita tarpeesi mukaan nopean Priority- tai kustannustehokkaan Economy-palvelutason.
  • Kirjeesi kulkevat luotettavasti, sillä meidän jakamamme kirjeet sisältävät aina osoiteselvityksen.
  • Kirjeesi kulkevat vastuullisesti: kompensoimme päästömme jo nyt kokonaan ja tavoitteenamme on olla täysin hiilineutraali vuonna 2030.

Valitse sopivin jakelupalvelu

Kun lähetät suuria kirje-eriä itse tai postittajasi kautta, on ratkaisusi konelajiteltava Vakiokirje tai lähetyslistalla lähetettävä Economy- tai Priority-kirje. Myös Vakiokirjeelle voit valita Economy- tai Priority-palvelutason tarpeesi mukaan.

Vakiokirje mahdollistaa tuntuvia säästöjä postimaksuissa, kun postittamista on paljon

Määrämittainen ja koneelliseen lajitteluun soveltuva Vakiokirje on edullisin tapa lähettää suuria kirjemääriä. Vakiokirje soveltuu ammattimaiseen postittamiseen. Vakiokirjeiden lähettämistä varten organisaatiollasi tai postittajallasi tulee olla käytössä Postin Lajittelupalvelu. Jokaiseen Vakiokirje-lähetykseen tulee myös lisätä Lajittelupalvelun antama Postin 2D-koodi.Economy- ja Priority-kirje lähetyslistalla

Lähetyslistalla lähetettävä Economy- ja Priority-kirje on ratkaisu monimuotoisiin kirjelähetyksiin. Suurten kirje-erien lähettäminen lähetyslistalla tapahtuu Lajittelupalvelun tai sähköisen lähetyslistan kautta. Voit käyttää tätä lähetystapaa myös silloin, jos lähetysvaiheessa ei ole mahdollista käyttää Lajittelupalvelua.Haluatko lisätietoja? Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle!

  • Selvitetään yhdessä sinulle toimivin ratkaisu.
  • Saat selkeän tarjouksen hintoineen.
  • Saat meiltä toimintaohjeet ja tukea palvelun käyttöön.

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.

Löysitkö mitä etsit?