Skip to main content
Huomio

Kasvaneista pakettimääristä johtuen asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Luethan vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Valmiiksi maksetut kuoret

Valmiiksi maksetuilla kuorilla hoidat kirjelähetykset vaivattomasti. Koska kuoren postimaksu on valmiiksi maksettu, kirjoitat siihen vain vastaanottajan osoitteen.

Helposti-kuori

Helposti-kuorilla hoidat vaivattomasti kotimaan kirjelähetykset. Postimaksu on valmiiksi maksettu, kirjoitat siihen vain vastaanottajan osoitteen. Kukin kuori sisältää kotimaan kirjeen postimaksun 500 gramman kirjeelle. Helposti-kuoret myydään 5 kpl ja 20 kpl pakkauksina.

Verkkokaupasta

Helposti-kuori C5 - 5 kpl / pakkaus

Helposti-kuoren hinta sisältää postimaksun kotimaassa. Koko 162 x 229 mm. Maksimitäyttö: korkeus 30 mm, paino 500 g

€12.00

Verkkokaupasta

Helposti-kuori C5 - 20 kpl / pakkaus

Helposti-kuoren hinta sisältää postimaksun kotimaassa. Koko 162 x 229 mm. Maksimitäyttö: korkeus 30 mm, paino 500 g

€45.50

Verkkokaupasta

Ikkunallinen Helposti-kuori C5 - 20 kpl / pakkaus

Helposti-kuoren hinta sisältää postimaksun kotimaassa. Koko 162 x 229 mm. Osoiteikkunan koko: 60 x 90 mm Maksimitäyttö: korkeus 30 mm, paino 500 g

€45.50

Kohdemaat Kotimaa. Kuljetusaika Kirjeen kulkunopeus. ( Pääsääntöisesti 4 arkipäivää) Enimmäispaino 500 g. Mikäli Helposti-kuoressa lähetetään yli 500 g painoinen lähetys, määräytyy postimaksu painon mukaan voimassa olevan kirjeen hinnaston mukaisesti. Enimmäismitat Enimmäispaksuus 30 mm. Helposti-kuoressa ei saa lähettää yli 30 mm paksuisia lähetyksiä. Merkinnät ja tunnukset Vastaanottajan oikealla osoitteella varmistat lähetyksesi perillemenon. Lähettäminen Lähetykset viedään joko postiin tai jätetään kirjelaatikkoon. Vastaanottaminen Lähetys toimitetaan vastaanottajan osoitteeseen. Hinnoittelu Myyntihinta sisältää kirjekuoren ja kirjeen postimaksun kotimaassa. Postimaksun osuus on veroton ja kuoren osuus sisältää arvonlisäveron. Vuoden 2017 alusta kirjeluokat yhdistyivät. Helposti-kuoret kelpaavat liikenteessä sellaisenaan. Maksutavat Käteinen tai luottokortti. Toimitusehdot Toimitusehdot Sisältörajoitukset Käytä rahaa tai muuta arvokasta sisältäviin lähetyksiin Postivakuutettua lähetystä. Muuta huomioitavaa Lähetettäessä Helposti-kuoria postiennakolla tai kirjattuna, peritään voimassa olevan hinnaston mukainen lisäpalvelumaksu. Huomioitava enimmäispaino 500 g. Muita lähetystapoja käytettäessä (esim. Pikakirje) peritään koko postimaksu.

Pikakuori

Valmiiksi maksettu pikakuori on kiireellisten viestien lähettämiseen tarkoitettu kartonkikuori. Kirjoita vain vastaanottajan ja lähettäjän tiedot, kiinnitä pikatarra ja jätä postiin. Lähetys jaetaan myös tiistaisin.

Verkkokaupasta

Pikakuori kotimaahan 5 kpl

Viisi pikakuorta Suomeen meneviin kiireellisiin postituksiin - kätevät käyttää!

€53.50

Verkkokaupasta

Pikakuori ulkomaille 5 kpl

Viisi pikakuorta ulkomaille meneviin kiireellisiin postituksiin - helpot käyttää!

€90.00

Kuljetusaika Työpäivinä (ma-pe) toimipaikkaan siellä ilmoitettuun aikaan mennessä jätetty pikakirje jaetaan vastaanottajille perusjakelussa postittamista seuraavana arkipäivänä tai toisena arkipäivänä postittamisesta. Tarkista palvelun aikataulu toimitusaikakysely-palvelusta.

Kirjelaatikkoon jätetyistä tai muun postin joukosta löydetylle pikakirjeelle ei anneta toimitusaikasitoumusta.

Enimmäispaino Enimmäispaino 500 g.

Enimmäismitat Kartonkikuoren koko 250 mm x 350 mm. Enimmäispaksuus 30 mm. (Kuori painaa n. 60 g)

Merkinnät ja tunnukset Lähettäjä- ja vastaanottajatietojen lisäksi kuoriin kiinnitetään pikakirjeen viivakooditarra, joka annetaan kuoria ostettaessa tai tilattaessa.

Lähettäminen Lähetykset viedään postiin. Kirjelaatikkoon jätetyille lähetyksille ei anneta toimitusaikatakuuta.

Lähetyksen seuranta Lähetyksen perillemenoa voi seurata viivakoodin avulla lähetysten seurannassa.

Vastaanottaminen Lähetykset jaetaan lähetykseen merkityn osoitteen mukaan joko käyntiosoitteiseen tai postilokeroon.

Hinnoittelu Pikakuoria on myynnissä Postin myymälöissä.

Toimitusehdo Toimitusehdot

Sisältörajoitukset Valmiiksi maksettu pikakuori ei sovellu rahan lähettämiseen. Rahaa, arvopapereita tai muuta arvokasta sisältävistä postilähetyksistä Posti vastaa vain postivakuutettuna lähetyksenä.