Postimerkit, kuoret ja pakkausmateriaalit

Aiheeseen sopivalla postimerkillä viimeistelet kirjeesi ja korttisi. Tutustu laajaan valikoimaan upeita postimerkkejä verkkokaupassamme. Verkkokaupasta löydät myös valmiiksi maksetut kuoret sekä ison valikoiman erilaisia pakkausmateriaaleja. Postimerkkejä, -kuoria ja pakkausmateriaaleja myydään myös kaikissa palvelupisteissämme.

Postimerkit

Postimerkki huomataan – lähetit sitten kutsuja, kiitoksia, onnitteluja tai postia muuten vaan. Koristele kirjeesi ja korttisi juuri aiheeseen sopivalla postimerkillä. Saat merkit kätevästi kotiisi tilaamalla ne suoraan verkkokaupasta.

Postimerkkejä myydään myös yli 2500 paikassa; postien lisäksi kioskeissa, päivittäis-tavarakaupoissa, kirjakaupoissa ja huoltoasemilla.

Kotimaan ikimerkki sekä 1. ja 2. luokan ikimerkit ovat arvoltaan 1,85 € ja käyvät sellaisenaan kotimaan kirjeen (max.50g) postittamiseen.

Valmiiksi maksetut kuoret

Helposti-kuori Helposti-kuorilla hoidat vaivattomasti kotimaan kirjelähetykset. Postimaksu on valmiiksi maksettu, kirjoitat siihen vain vastaanottajan osoitteen. Kukin kuori sisältää kotimaan kirjeen postimaksun 500 gramman kirjeelle. Helposti-kuoret myydään 5 ja 20 kpl pakkauksina.

Pikakuori Valmiiksi maksettu pikakuori on kiireellisten viestien lähettämiseen tarkoitettu kartonkikuori. Kirjoita vain vastaanottajan ja lähettäjän tiedot, kiinnitä pikatarra ja jätä postiin. Lähetys jaetaan myös tiistaisin.

Viisi pikakuorta Suomeen meneviin kiireellisiin postituksiin - kätevät käyttää!

Helposti-kuoren hinta sisältää postimaksun kotimaassa. Koko 162 x 229 mm. Maksimitäyttö: korkeus 30 mm, paino 500 g

Helposti-kuoren hinta sisältää postimaksun kotimaassa. Koko 162 x 229 mm. Maksimitäyttö: korkeus 30 mm, paino 500 g

Pakkausmateriaalit

Tilaa kaikki lähettämiseen tarvitsemasi pakkausmateriaalit kätevästi verkosta. Valikoimastamme löytyy erilaisia postitukseen käytettäviä kuoria, kuplapusseja ja pakkauslaatikoita, joista voit valita oikeaan tarkoitukseen sopivan vaihtoehdon.

Löysitkö mitä etsit?