Mitä tarkoittaa yleinen- ja yksityinen tuotekatalogi?

Gluessa on kaksi tapaa julkaista tavarantoimittajan tuotteet jälleenmyyjälle:

  • Yleinen tuotekatalogi; tuotekatalogin sisältö hintatietoinen ja määrineen näkyvät kaikille jälleenmyyjille samalla lailla. Tämä helpottaa tuotteiden hintojen ja saldojen ylläpitoa. Tuotekatalogi tulee ottaa käyttöön tavarantoimittajan toimesta, jonka sitten jälleenmyyjä aktivoi käyttöönsä. Jos jälleenmyyjä käyttää toimituksissaan nShift (aiemmin nimellä Unifaun) järjestelmää Glue integraation kautta, niin jälleenmyyjän nShift tunnukset tulee tallentaa Postin toimesta. Ole tällöin yhteydessä servicedesk.glue@posti.com.

  • Yksityinen tuotekatalogi; verkkokauppias perustaa yksityisen tuotekatalogin, johon tavarantoimittaja julkaisee tuotteet, hinnat ja niiden saatavuuden. Yksityisen katalogin tietoja ei julkaista muille jälleenmyyjille. Tuotekatalogi tulee ottaa käyttöön jälleenmyyjän toimesta, jonka sitten tavarantoimittaja aktivoi käyttöönsä.

Huomioi, että tavarantoimittajan perus tuotetiedot ovat kaikille jälleenmyyjille samat, mutta tuotteiden saatavuus ja jälleenmyyntihinta näkyvät aina tuotekatalogikohtaisesti. Palveluun tallennettuja tuotetietoja ei koskaan julkaista palvelun ulkopuolisille käyttäjille.