Miten aloitan palvelun käytön?

Palvelun käyttöä varten Posti antaa yrityksellesi käyttöoikeuden palveluun. Voit hallinnoida omia tunnuksia ja käyttöoikeuksia tunnusten hallinnassa. Huomaa, että yritykselläsi voi olla kahdenlaisia tunnuksia: Glue palvelun käyttöliittymää varten ja mahdollista integraatiota varten. Jos olet tekemässä integraation, sinulla on sekä tuotantojärjestelmä että testijärjestelmän tunnukset erikseen.

Kun olet saanut käyttöoikeuden Glue-palveluun, kirjaudu sisään Postin asiointitunnuksellasi. Palvelun käytön aloittamiseksi, tee seuraavaa:

  1. Ilmoita jälleenmyyjällesi, että sinulla on Glue-palvelu käytössäsi.

  2. Kun jälleenmyyjäsi on aktivoinut sinut tavarantoimittajaksi, aktivoi jälleenmyyjän luoma tuotekatalogi "Luettelot" välilehdellä.

  3. Perusta tuotteet ja valitse valitse tuotteelle jälleenmyyjän katalogi. Tuotteiden perustamisen voit tehdä syöttämällä tuotetiedot käsin, tuomalla tiedot tiedostosta tai käyttämällä integraatiota. Tuotteen voit julkaista jälleenmyyjän julkaisemaan tuotekatalogiin tuotesivulta, tuotelistauksesta tai tuotetiedoston latauksen yhteydessä.

  4. Ilmoita jälleenmyyjälle, että tuotteet ovat nyt myytävissä.