Skip to main content
Haluan muuttaa jo lähetetyn lähetyksen tietoja
Huomio

Kasvaneista pakettimääristä johtuen asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Luethan vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Muuta lähetyksen tietoja

Suuren pakettimäärän vuoksi osa paketeista joudutaan ohjaamaan muualle kuin lähimpään noutopisteeseen, jotta ne ovat pikaisesti noudettavissa. Ethän siis pyydä lähetyksen siirtoa toiseen noutopisteeseen, jollei paketti ole selkeästi väärin ohjautunut.

Lähettäjä voi tilata palvelumuutoksen Postin verkossa olevaan lähetykseen. Lähetyksen vastaanottaja ei voi tilata lähetykselle palvelumuutosta. Tarkista lähetyksen seurantatiedot ennen muutospyynnön tekemistä.

Muutosta ei voida toteuttaa seuraavissa tilanteissa:

  • lähetys ei ole Postin verkossa (seurannassa ei näy mitään tietoja lähetyksestä tai pelkkä EDI/SSI)

  • lähetys on jo luovutettu vastaanottajalle

  • lähetys on jo palautumassa lähettäjälle

  • yrityspostinumeroihin osoitettuihin lähetyksiin.

Virheellisen puhelinnumeron muuttaminen on maksutonta, muissa tapauksissa muutospyyntö on aina maksullinen.

Veloitamme kaikista käsittelyyn lähetyistä muutospyynnöistä voimassa olevan hinnastomme mukaisen maksun. Muutosmaksun lisäksi veloitetaan myös mahdollisen uuden kuljetuksen kuljetusmaksut ja muut palvelumaksut. Maksu veloitetaan myös tilanteissa, joissa lähetys paikallistetaan ja todetaan, ettei pyydetty muutos ole toteutettavissa.

Käsittelemme klo 14 mennessä tulleet tilaukset saman päivän aikana. Lähetysmääristä ja postikulkuprosessin luonteesta johtuen, 100 % varmuutta palvelun toteuttamisesta ei anneta.

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Postissa.

Vastaanottaja voi ostaa lähetykselle säilytysaikaa tai kotiinkuljetuksen kirjautumalla Postin sähköisiin palveluihin Lähetysten seuranta ja ohjaus- sivulla. Klikkaa "Osta lisää säilytysaikaa" -kuvaketta. Kuvake näkyy vain, jos säilytysaikaa voi ostaa. Paketin pitää olla hyllytettynä postissa ennen kuin säilytysaikaa voi ostaa lisää.

1
Muutettava lähetys

Lähetyksen alkuperäiset tiedot

Lähetyksen alkuperäiset tiedot

Lähetystunnuksella tarkoitetaan seurattavan kirjeen tai paketin yksilöivää lähetys ID:tä tai rahtikirjan numeroa. Jos kyseessä on monipakettilähetys, erottele lähetystunnukset pilkuilla.
Käytä kansainvälistä muotoa, esim. 0191234567 on kansainvälisessä muodossa +358191234567
2
Muutos

Muutoksen tiedot

Muutoksen tiedot

Mitä muutospyyntö koskee? *
3
Ilmoittaja

Lisää ilmoittajan tiedot

Ilmoittajan tiedot

Lisää ilmoittajan tiedot

Ilmoittaja on *
Käytä kansainvälistä muotoa, esim. 0191234567 on kansainvälisessä muodossa +358191234567

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.

Oliko lomakkeen täyttäminen sujuvaa?