Asiakkuudesta on etua

Tarjoamme sinulle asiakkuuteen vaihtoehdon, joka vastaa tarpeitasi. Kun tarvitset monipuolisia ja joustavia palveluja, on sopimusasiakkuus oikea valinta. Jos puolestaan lähetät muutamia paketteja viikossa, helpot verkkopalvelut ovat heti käytettävissäsi.

Asioi itse verkossa

Jos haluat lähettää paketit helposti saman tien, tee se lähettämisen verkkopalvelusta. Tarjolla on kilpailukykyiset vaihtoehdot kotimaahan ja ulkomaille - sekä paketeille että arvolähetyksille.

Siirry lähettämisen verkkopalveluun

Posti Verkosto on kokonaispalvelu laskujen, kirjeiden ja verkkolaskujen lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Voit vuokrata Verkostosta yrityksellesi Postilokero-palvelun. Palvelu vaatii rekisteröitymisen. Tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset ja yrityksesi nimenkirjoitusoikeuden.

Rekisteröidy Verkostoon

Pyydä tarjous

Eikö olisi kätevää, jos samalla sopimisella saisit noudon, postituksen, varastoinnin ja kuljetuksen? Kaikki ne osat, joista muodostuu luotettava ja joustava ketju sinulta asiakkaallesi. Jos jonain päivänä kuljettavaa onkin tuplasti, voit luottaa, että kyytiin mahtuu ja hyllytilaa riittää.

Pyydä tarjous