En smidigare jul

Vare sig du kommer ihåg dina nära och kära med julkort eller paket väcker du hos mottagarna en känsla som får dem att le, det känns gott i hjärtat och värmer ända ner till tårna. Även en liten hälsning ger stor glädje. Kolla upp de viktiga datumen inför julen - då blir du inte överraskad av julbrådskan. Här hittar du också tips och tjänster för en smidigare jul.

Ett äkta julkort skapar stämning. Kort förknippas med positiva och personliga känslor. Att komma ihåg en annan människa är en gåva som man kan göra med lite pengar och möda. Ett stämningsfullt julkort eller ett litet paket som levereras till dörren är en glad överraskning.

Julpaket erbjudande 1. - 7.12!

Skicka S-format paket för endast 5 € / st. Erbjudandet gäller från 1. - 7.12. 2016. Erbjudandet gäller paket som skickas via Paketautomat som S-storlek i Finland gäller när transporten köps från posti.fi/lahettaminen eller Post mobilapp. Det gäller inte för paketer till Åland och paketer som betalas i postkontor.

Julkort

Välj det lämpligaste sändningssättet och skicka julkort som du förser med julens fixvärdemärke (0,90 €) i god tid, senast den 14 december kl. 24.

Här hittar du alla viktiga datum och priser

Julpaket

Hur vill du skicka dina paket? Se alternativen och skicka paketen i god tid, senast den 21 december.

Här hittar du alla viktiga datum och priser

Tips för en smidigare jul

Hur håller postkontoren öppet inför jul?  När ska man beställa julfrimärken? Var kan jag beställa ett brev från Jultomten?

Se tips för en smidigare jul

Skicka julhälsningar i god tid

Skicka dina försändelser i god tid innan du får bråttom med andra julsysslor. Mottagaren får försändelsen i god tid.

Läs mer

Print viktiga datum för jul i pdf-format här

Beställ dina nätinköp till Postis paketautomat och skicka dina paket förmånligt och utan att köa överallt i Finland.