Muuttavan yrityksen muistilista

Kun yrityksesi muuttaa, ilmoita siitä meille mahdollisimman varhain. Näin jakelumme saa tiedon yrityksesi osoitetiedoista ja osaa ohjata lähetykset uuteen osoitteeseen.

Kuinka sijoitan postilaatikkoni

Postilain mukaisesti Posti Oy:llä on velvollisuus määrittää kaikkien uusien postilaatikoiden paikka. Jos kiinteistössäsi on laatikkoryhmä tai lokerikko valmiina, jossa on muiden postinsaajien laatikot, tulee yrityksen laatikko sijoittaa tähän ryhmään.

Ennen uuden postilaatikon sijoittamista, ota yhteys Postin asiakaspalveluun. Postin paikallinen edustaja ottaa sinuun yhteyttä ja kertoo osoitteen mukaisen postilaatikon paikan. Katso lisätietoja postilaatikoiden sijoitteluun.

Haluatko postilaatikon itse valitsemaasi paikkaan, valitse lähilaatikko tai postilokero!

  • Lähilaatikko: Voit sopia maksullisesta postinjakelusta haluamaasi paikkaan sijoitettuun postilaatikkoon. Tutustu Lähilaatikko-palveluun.
  • Postilokero: Postilokerosta noudat postin oman aikataulusi mukaan ja saat sen jopa päiväpostin jakelua nopeammin. Käytössäsi on lokero-osoite ja lukollinen postilokero valitsemassasi pisteessä. Postilokero-osoite on riippumaton yrityksesi käyntiosoitteen sijainnista. Lue lisää postilokero-palvelusta.