14.07.2015 4

Tervetuloa Postin paneeliin SuomiAreenassa

Porissa on parhaillaan käynnissä kesän suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, SuomiAreena. Postin SuomiAreena-tapahtumassa keskustellaan digitalisaation vaikutuksista perjantaina 17.7. kello 14 kauppakeskus BePOP:ssa. Tervetuloa seuraamaan tilaisuutta!

 

Postin paneelin aiheena on "Miten digitalisaatio muuttaa kauppaa ja taloutta?" ja keskustelussa pohditaan mm. verkkokaupan ja digitalisaatiokehityksen vaikutuksia talouteen ja kaupan alalle.

Digikeskusteluun ottaa osaa alan tunnettuja asiantuntijoita: Posti Groupin toimitusjohtaja Heikki Malinen, elinkeinoministeri Olli Rehn, Kaupan liiton toimitusjohtaja Juhani Pekkala ja Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Leena Mörttinen. Paneelin juontaa Amcham Finlandin toimitusjohtaja Kristiina Helenius.

Digi on Postille haaste ja mahdollisuus

Posti julkisti kuukausi sitten uuden strategiansa, jossa digitalisaatio on keskeinen asia Postin tulevaisuudelle. Toimitusjohtaja Heikki Malinen sanoo suhtautuvansa digitalisaatioon myönteisesti, vaikka digitalisaatio vähentääkin kirjeiden ja lehtien määrää merkittävästi.

-Digitalisaatio luo Postille uusia kasvun mahdollisuuksia, kun kaupankäynti siirtyy asteittain verkkoon ja pakettien jakelu kasvaa. Tarjoamalla kaupalle laadukkaita liiketoimintaratkaisuja ja tarvittaessa hoitamalla kaupan puolesta koko toimitusketjun, voimme tukea suomalaista verkkokauppaa sekä palvelujen vientiä, sanoo Malinen.

Malisen mukaan Posti kehittää aktiivisesti digitaalisia palveluita parantaakseen asiakaskokemusta ja helpottaakseen kuluttajien ja yritysten arkea. Esimerkki tällaisesta digitaalisesta palvelusta on Postin mobiilisovellus, jolla voi seurata lähetettyjä ja saapuvia lähetyksiä sekä ohjata paketin haluttuun postin palvelupisteeseen.

-Uusia teknologioita hyödyntämällä Posti voi myös lisätä automaatiota ja siten parantaa kilpailukykyään.

Osallistu keskusteluun Twitterissä #digiposti

Poikkea Porissa kuuntelemassa ja kokemassa SuomiAreenan tilaisuuksia, joita on yhteensä 160. Postin tilaisuuteen kuten muihin paneeleihin on vapaa pääsy.

Voit myös seurata ja osallistua perjantain paneelikeskusteluun Twitterissä tunnisteella #digiposti.

Lisätietoa SuomiAreenan ohjelmasta ja aikatauluista www.suomiareena.fi.