22.06.2015 2

Posti palvelee: Asiakkaalle sujuvampi arki

Ratkaisuja arkeen

Myynti- ja markkinointijohtaja Ari Murtonen vastaa postipalvelujen myynnistä ja markkinoinnista.

- Ymmärrämme asiakkaan tarpeet ja rakennamme ratkaisun niiden ympärille. Postin palveluista tulee olla selkeää lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan. Palvelumme lehtikustantajille, laskuttajille ja kaupalle kattavat koko maan, eikä  asiakkaamme tarvitse käyttää useita palveluntarjoajia.

Voin huoletta sanoa, että Postin markkinointipalvelut kaupan alan asiakkaille ovat maan parhaat. Palvelemme verkossa ja mobiilissa, puhelimessa tai henkilökohtaisissa tapaamisissa. Markkinointipalvelumme kivijalka- ja verkkokaupalle kattavat kaiken uusasiakashankinnasta kanta-asiakkuuden hoitoon.


Logistiikka hoitoon

Myynti- ja markkinointijohtaja Vesa Railamaa vastaa paketti- ja logistiikkapalvelujen myynnistä ja markkinoinnista.

- Postilla on erittäin laaja kirjo asiakkaita eli yhteistyön muodotkin ovat monipuolisia. Joillekin asiakkaille olemme koko logistisen toimitusketjun kumppani, joillekin hoidamme esimerkiksi kuljetukset tai varastoinnin.

Sujuvampi arki tarkoittaa eri asiakkaille erilaisia asioita. Parhaimmillaan pystymme tuottamaan ideoita siitä, kuinka asiakkaan koko toimitusketjuratkaisua voisi kehittää. Verkkokauppaan liittyvät asiat ovat monille uusia. Asiantuntemustamme kannattaa hyödyntää, sillä verkkokaupan logistisissa kokonaisratkaisuissa olemme Suomen parhaita.

 

Toimitus sujuvaksi

Myyntijohtaja Jutta Vatanen optimoi asiakkaiden tilaus-toimitusketjuja.

- Tärkeää työssäni on oivaltaa, mikä on olennaista asiakkaan omille asiakkaille. Perehdyn materiaalivirtoihin ja koko tilaus-toimitusketjuun.

Meiltä löytyy vuosikymmenien kokemus logistiikasta ja varastoinnista, ja pystymme luomaan ratkaisun, joka helpottaa asiakkaan prosesseja, virtaviivaistaa toimitusketjua ja tuo säästöjä.

Eri tuotteiden kuljetustarpeet ovat erilaisia ja esimerkiksi verkkokaupan toimintamallit edellyttävät usein uudenlaisia logistisia ratkaisuja. Postin palveluvalikoima on niin laaja, ettemme joudu tekemään kompromisseja, vaan jokaiseen tarpeeseen löytyy ratkaisu.