09.12.2015 4

Paketin matka ei pysähdy viikonlopuksi

Joulubonuksena ja joulun pakettirikkaimpana viikkona toimitamme paketit noutopisteisiin koko Suomessa arkipäivien lisäksi sekä lauantaina 18. että sunnuntaina 19.12.!

Lauantaitoimitukset aloitettiin pääkaupunkiseudulla lokakuussa ja Tampereella ja Turussa joulukuun alusta. Joulun alla toimitukset laajenevat koko maahan lauantain lisäksi myös sunnuntaisin. Asiakkaasi saavat siis perjantaina käsitellyn paketin noudettavakseen heti viikonlopun aikana, eikä paketin matka pysähdy.
Kerro asiakkaallesi näin: Jos haluat ennakoida paketin tuloa, lataa kännykkään Postin mobiilisovellus, joka antaa arvion saapumisajasta. Paketin kulkua voit seurata lähetystunnuksella Postin verkkosivuilta.

Nopea noutaminen helpottaa joulun pakettiliikennettä

Joulusesongin aikaan uusia paketteja toimitetaan palvelupisteisiin tavallista isompia määriä. Kaikkien paketit kulkevat sujuvasti, kun paketit noudetaan pian saapumisilmoituksen tultua eivätkä noutamista odottavat lähetykset täytä noutopisteitä.

Palvelemme pidennetyillä aukioloajoilla

Postin omat myymälät palvelevat joulun alla pidennetyin aukioloajoin ja ovat avoinna myös sunnuntait 13.12. ja 20.12. Postit kaupoissa ja kioskeissa palvelevat pitkien aukioloaikojensa mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lisätietoa Postin joulusta ja lähetysajoista