16.04.2015 4

Logistiikkapalvelut paketista koko kuormaan laadulla

Olemme tehneet paljon töitä laadun eteen, alkuvuoden laatutulokset ovat vakiintuneet korkealle tasolle. Laatutaso pakettipalvelussa ja rahtikuljetuksissa onkin huipputasolla. Kasvattaaksemme liiketoimintasi kasvun edellytyksiä, jatkamme työtä laadun korkean tason ylläpitämiseksi.

Rekka ja kuski

Suomalaisena yrityksenä tunnemme koko maamme haastavat olosuhteet. Meiltä saat käyttöösi suomalaisen logistiikkaosaajan, monipuolisen toimialaosaajan sekä maan kattavimman verkoston. Postin palveluilla tavoitat seuraavana arkipäivänä reilusti yli 90 % Suomen yrityksistä ja kuluttajat.

Postista saat kattavat palvelut yksittäisestä paketista koko kuormaan. Tarvittaessa yhdistämme kuljetukset ja varastoinnin yhdeksi sujuvaksi kokonaisuudeksi. Loppuvuodesta saat käyttöösi pakettien- ja rahdin seurannan kollitasolla yhdestä ja samasta palvelusta. Pysythän kuulolla, saat asiasta lisätietoa myöhemmin.

Lisätietoa logistiikkapalveluista

Virheettömyyttä ja läpinäkyvyyttä - Posti SmartShip

Kotimaan rahdin Posti SmartShip -palvelun käyttäjät voivat hyödyntää samaa palvelua myös pienien määrien pakettien lähettämiseen. Mikäli yritykselläsi on sopimus Kotimaan pakettipalveluista, voit tehdä rahdin ja paketin kuljetustilaukset Posti SmartShip -palvelun kautta ilman erillistä veloitusta. Yrityksenä säästätte aikaa ja kuljetusten laatu paranee.

Postin SmartShip -lähetysten hallintajärjestelmä tarjoaa toimitusketjuun tarkkuutta ja läpinäkyvyyttä. Posti SmartShipissä voit tehdä lähetyksillesi kuljetustilauksia ja seurata lähetyksiesi kulkua.

Mikäli palvelu ei ole käytössäsi, lähetä Posti SmartShip yritystunnus (ILOFI-alkuinen), yhteystietosi ja paketin sopimustunnus sähköpostitse: postismartship.fi@posti.com.

Lisätietoa SmartShip-palvelusta