09.12.2015 4

Helpota työtäsi ja tee kuljetustilaus digitaalisesti – oikein ja nopeasti

Lähetätkö koneita, kenkiä, rakennustarvikkeita, kermavaahtoa ponnepullossa, kynsilakkaa, hattuja, polkupyöriä tai vaikka takkakiviä? On lähetyksesi sisältö mitä hyvänsä, on tärkeää, että asiakkaasi saa tuotteet juuri silloin kun olet ne luvannut ja osoitteeseen johon ne on sovittu toimitettavaksi. Kaiken tämän takana on oikein tehty tilaus.

Tarjoa asiakkaallesi laatua – säästä yrityksellesi aikaa ja rahaa

Lähettäjänä sinulla on vastuu täyttää kuljetustilauksen rahtikirja oikein; täytät rahtikirjaa sitten kynällä tai digitaalisesti.  Kun valitset digitaalisen tilauksen, rahtikirjan täyttö onnistuu nopeasti ja voit hyödyntää aiempia rahtikirjapohjia aina uudestaan ja uudestaan.

Rahtikirjassa ilmoitetaan aina esimerkiksi:
- mitä lähetys sisältää,
- mistä lähetys haetaan ja minne se toimitetaan,
- lähetyksen mitat ja rahdituspainot ja
- onko lähetyksessä vaarallisia aineita.

Ja jos lähettäjä ei maksa kuljetusta, kerro kuka maksaa. Muutoin lasku tulee aina lähettäjälle.

Huomioi erityisesti vaaralliset aineet

Jos lähetyksesi sisältää kuljetuksessa vaaralliseksi luokiteltuja aineita, merkitse tieto aina rahtikirjaan Turvallisuussyistä ja lain vaatimuksesta. vaaralliset aineet vaativat erityishuomiota myös kuljetuksen saralla. Jos tästä ei ole merkintää rahtikirjassa, muutamme palvelulupaustamme turvallisuussyistä ja tästä tulee palveluhinnaston mukainen veloitus. Kun rahtikirja on oikein täytetty myös vaarallisten aineiden osalta varmistat, että toimitus on vastaanottajalla sovitusti. 

Ota käyttösi helppo, nopea ja ilmainen Posti SmartShip -palvelu. Tee kuljetustilaus digitaalisesti ja säästä yrityksellesi aikaa ja rahaa.