29.09.2016 1

Tuomisen veljessarja Urjalasta haastaa makeisverkkokaupalla

Tuomisen veljekset Jani, Matti ja Timo
Veljekset Jani Tuominen, Matti Tuominen ja Timo Tuominen

Myynti kasvoi yli 30% verkkokaupan myötä

www.urjalanmakeistukku.fi on kolmen veljeksen pyörittämä elintarvikkeiden verkkokauppa. Urjalan Makeistukulla on ollut myymälä Urjalassa 25 vuotta ja lisäksi myyntipisteitä. Tällä hetkellä yritys keskittyy verkkokauppaansa, joka on lähtenyt huikeaan kasvuun. Perheyrityksen myynti kasvoi yli 30 % heti verkkokaupan ensimmäisenä vuotena. Suunnitteilla onkin tulevaisuudessa suunnata kaupankäyntiä maan rajojen yli.

Nopeat toimitukset

Tuomiset ovat huomanneet, että verkossa pystyy haastamaan isotkin ketjut. Kuten kivijalassa myös verkossa asiakaspalvelu on ratkaisevassa roolissa. Parhaimmillaan ostokset lähtevät Urjalasta asiakkaalle muutamissa minuuteissa tilauksesta.

Käytämme useita Postin toimitustapoja, eniten pakettiautomaattia. Jos asiakas on tilannut tuotteen ennen klo 15, hän saa lähetyksensä Postin pakettiautomaattiin seuraavaksi iltapäiväksi.

Makeaa verkkokauppaa

Urjalan Makeistukun valikoima on laaja ja yllätyksellinen - herkkujen lisäksi siihen kuuluu muun muassa superfoodia, lisäravinteita ja keittiöiden klassikoita Amerikasta ja Venäjältä. Viimeisimpinä uutuuksina verkkokaupaupasta löytyy nyt myös virvoitusjuomia.

Olemme käyttäneet markkinoinnissa perinteisen median lisäksi Facebookia ja Googlea hyvin tuloksin. Olimme mukana tänä vuonna Postin valtakunnallisessa "Onnenpakettiautomaatti"-kampanjassa. Kaikessa mainonnassamme on kärkenä verkkokauppamme osoite. Se on sama kuin aiemmilla yrityksemme kotisivuilla. Voi vain kuvitella, minkä summan hävisimme ennen verkkokauppaa, kun sivuilla oli kävijöitä, mutta siellä ei voinut tehdä ostoksia, Jani Tuominen Urjalan Makeistukusta päivittelee.

Posti on ollut Urjalan Makeistukun verkkokaupan logistiikkakumppani miltei alusta asti. Postin pakettiautomaatit ovat heillä nousseet yhtä suosituksi toimitustavaksi kuin nouto lähipostista. 

Asiakkaamme arvostavat mahdollisuutta noutaa ostokset pakettiautomaatista työpaikan vierestä tai ruokaostoksilla käydessä. Meiltä on mahdollista tilata tuotteita myös lavoittain. Posti on antanut meille avaimia hienoon lähtöön kasvavalla verkkokauppa-alalla, Jani kertoo.

Pyydä tarjous Postin palveluista

Tämä lomake on tarkoitettu yritysasiakkaille. Jos olet henkilöasiakas, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Etunimi on pakollinen tieto.

Sukunimi on pakollinen tieto.

Yritys on pakollinen tieto.

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto. Tarkista sähköpostiosoite.

Puhelinnumero on pakollinen tieto. Tarkista puhelinnumero