21.09.2015 1

Aurinkoenergia valtaa Suomen - Posti mukana muutoksessa

Aurinkosähköjärjestelmiä valmistavan, toimittavan ja asentavan Naps Solar Systems Oy:n vaativat tuotteet sekä laaja asiakaskunta edellyttävät logistiikalta joustavuutta, täsmällisyyttä ja koko maan kattavaa kuljetusverkostoa. Yli 20 vuotta kestänyt yhteistyö Postin kanssa kehittyy ja kasvaa jatkuvasti.

Naps Solar Systemsin asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja jälleenmyyjät. Järjestelmiä rakennetaan niin kotimaahan kuin ulkomaillekin ja työmaat vaihtelevat omakotitaloista teollisuuslaitoksiin asti. Asiakkuudet ovat erilaisia, mutta palvelun korkea laatu on kaikille sama.

Vain priimakuntoinen on riittävän hyvää

Aurinkopaneelit ja niissä käytettävät asennusprofiilit ovat haastavia kuljetettavia. Paneeleissa on särkyvää lasia ja profiilit voivat olla jopa yli kuusi metriä pitkiä. Tuotteiden pitää olla sovittuina aikoina ja ehjinä perillä, muuten asentajat joutuvat odottamaan tai työt työmailla keskeytyvät.

  • Postin kanssa kuljetukset ovat sujuneet tarkasti sovittujen aikataulujen mukaan ja rikkoontumisia on tapahtunut hyvin vähän. Vaikka paneelit ovat eurolavojen pohjakokoa suurempia ja profiilienkin koot vaihtelevat, saamme helposti tilattua kuljetukset oikein, kun voimme syöttää lähetyksen tiedot suoraan Postin sähköiseen kuljetustilausjärjestelmään, toteaa myyntijohtaja Markus Andersén Naps Solar Systemsiltä.

Posti noutaa kappaletavararahdin kuljetustilaustietojen mukaan Naps Solar Systemsin Helsingin Konalassa sijaitsevasta jakelukeskuksesta ja kuljettaa ne määräterminaaleihinsa, joista ne jaetaan pääsääntöisesti seuraavana päivänä vastaanottajille heidän valitsemallaan tavalla. Lähetyksen kulkua voi seurata netistä lähetysseurantanumeroilla.

Viiden tähden asiakaspalvelua

Tavaran vastaanottajilla on mahdollisuus valita, hakevatko he itse rahdin Postin terminaalista vai toimitetaanko se aikataulutettuna toimituksena suoraan kotiin tai työmaalle. Jälleenmyyjille vähittäismyyntituotteina myytäviä pientavaroita toimitetaan myös Postin pakettitoimituksina.

  • Palvelu on pelannut hyvin, vaikkei tavara ole vakiokokoista, vaan joukkoon mahtuu niin pientä, suurta, keskisuurta kuin suurtakin. Lisäksi toimitusosoite voi olla mikä tahansa Hangon ja Utsjoen väliltä. Posti on ainoita toimijoita alalla, joka pystyy tarjoamaan näin kattavan maantieteelliseen peiton ja monipuoliset jakeluvaihtoehdot vastaanottopäässä.

Naps Solar Systemin toiminta edellyttää oikea-aikaisia toimituksia. Jälleenmyyjät eivät halua pitää omia varastojaan, vaan toimitusten pitää tulla nopeasti ja tavaroiden on oltava perillä sovittuna aikana.

  • Tärkeintä on, että henkilökuntamme voi keskittyä tärkeimpään eli tavaroiden lähettämiseen ja asentamiseen. Ja posti hoitaa loput. Logistiikan olemassaolon huomaa usein vasta silloin, kun joku menee pieleen, mitä tapahtuu hyvin harvoin. Mutta juuri tämä osoittaa sen, miten tärkeä logistiikan toimivuus ja tehokkuus liiketoiminnan kannalta on. Ja siksi halusimme luotettavan ja ammattitaitoisen Postin kumppaniksemme.

Naps Solar Systemsin käyttämät palvelut

Rahtipalvelu

Pyydä tarjous

Tämä lomake on tarkoitettu yritysasiakkaille. Jos olet henkilöasiakas, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Etunimi on pakollinen tieto.

Sukunimi on pakollinen tieto.

Yritys on pakollinen tieto.

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto. Tarkista sähköpostiosoite.

Puhelinnumero on pakollinen tieto. Tarkista puhelinnumero