09.11.2015 4

Arvoisa yritysasiakkaamme

Palta (Palvelualojen työnantajat) ja PAU (Posti- ja logistiikka-alan unioni) neuvottelevat viestinvälitys- ja logistiikka-alan uudesta työehtosopimuksesta. PAU jätti torstaina 5.11. lakkovaroituksen paikallisista työtaistelutoimenpiteistä. Työnseisaukset viivästyttäisivät toteutuessaan paikoitellen päiväjakelussa jaettavan postin ja pakettien jakelua. Posti tekee kaikkensa, jotta mahdollisen lakon vaikutukset asiakkaille olisivat vähäisiä. Varaudumme työnseisauksiin poikkeusjärjestelyillä, jotta asiakkaille luvatut palvelut pystytään varmistamaan mahdollisimman hyvin.

Lisätietoa lakosta saat posti.fi -sivulta.

Tämän hetken tiedon mukaan lakolla ei ole vaikutusta Postin varastopalveluihin, eli palvelemme varastoasiakkaitamme normaalisti. Lakon piirissä on kaksi rahtiterminaalia: Veturitie Helsingissä ja Liedon terminaali Turun alueella. Kaikki muut rahtiterminaalimme ovat toiminnassa tämän hetken tiedon mukaan. Teemme poikkeusjärjestelyitä mahdollisten häiriöiden varalle, jotta voimme palvella myös rahtiasiakkaitamme mahdollisimman normaalisti. Poikkeusjärjestelyillä varmistamme, että liikenne on lähes normaalia. Mikäli asiaan tulee muutos, olemme yhteydessä.

Meidän tavoitteemme on tuottaa asiakkaille luvatut palvelut poikkeustilanteesta huolimatta.

Tiedotamme asiakkaillemme mahdollisissa poikkeustilanteissa päivittäin omissa kanavissamme, muun muassa posti.fi -sivuilla.

Posti on luotettava logistiikkakumppani, jatketaan tästä yhdessä eteenpäin.

Jukka Rosenberg
Johtaja, Paketti- ja logistiikkapalvelut

Katso myös myynti- ja markkinointijohtaja Vesa Railmaan videotervehdys varasto- ja rahtipalveluiden asiakkaillemme.