Pienen yrityksen palvelut

Yrityksen päivittäisessä pyörittämisessä riittää kiirettä. kun tuotteet ja palvelut tuotetaan, laskutetaan ja toimitetaan asiakkaille. Lähettämisen rutiinit voi hoitaa kätevästi verkossa, tässä muutama vinkki.

Kirjeet ja e-laskut lähtevät Verkostosta

Verkosto on suunniteltu pienehköjen kirjemäärien ja verkkolaskujen lähettämiseen. Asiointitili helpottaa laskujen maksua ja joustaa tarpeen mukaan. Lähetysten seuranta onnistuu myös. Tutustu tästä Verkostoon.

Paketit matkaan lähettämisen verkkopalvelusta

Paketit kotimaahan ja ulkomaille voit hoitaa lähtövalmiiksi ja maksaa lähettämisen verkkopalvelussa. Siellä voit valita sopivimman vastaanottotavan ja noutopisteen. Maksaa voit pankki- ja luottokortilla. Lähettämisen verkkopalvelu soveltuu erityisesti vain muutaman paketin viikossa lähettäville yrityksille.

Kuljetukset tilaat nopeasti verkosta

Tuotteet saa perille kotimaassa jo seuraavaksi päiväksi, kun tilaa kuljetuksen verkossa. Pakettikuljetuksille ja rahdille on oma tilauskanava ja rahdilla myös kertatilausmahdollisuus. Siirry kertatilaukseen.

Kun lähetysmäärät kasvavat, tarvitset monipuolisten sähköisten tilauskanavien käyttöä varten asiakasnumeron tai logistiikan sopimusnumeron. Tule Postin asiakkaaksi täällä.

Voit lähettää viestejä asiakkaillesi Kontakti-palvelussa

Ylläpito asiakkaisiin henkilökohtaisesti mutkistuu, kun yrityksen koko kasvaa. Hyvä apuväline asiakasviesteihin on Kontakti-palvelu, josta voit lähettää asiakkaillesi kirjeitä, kortteja ja sähköposteja. Kontakti-palvelua voi käyttää myös markkinointiin. Tilaa käyttäjätunnus Kontaktista.