Ulkoistetut varastointipalvelut

Tehosta varastointipalveluasi ja muuta kiinteät kustannukset muuttuviksi

Paranna kilpailukykyäsi 10-30 % varastointitoimintaasi tehostamalla. Meillä on työkalut sekä tilojesi optimointiin, että tekemisen tehostamiseen. Voit halutessasi saada kaikki pääomia sitovat kiinteät kustannukset muuttuviksi ja keskittyä täysillä ydinliiketoimintaasi.

Saat käyttöösi myös viimeisimmän varasto- ja prosessiteknologian, joka tehostaa toimintaasi. Tämän lisäksi uusimpien verkkotyökalujen avulla voit kasvattaa myynnissä olevaa tuotevalikoimaasi virtuaalisesti ilman tasevaikutusta. Kaikki tämä lisää myyntiä ja mahdollistaa nopean reagoinnin volyymivaihteluihin ja sesonkeihin.

 

Ulkoistaminen pienentää kustannuksia ja lisää mahdollisuuksia

Varaston ulkoistaminen tuo yritykselle tehoja ja säästöjä eikä varastopalveluiden kehitykseen tarvitse kiinnittää omaa henkilöstöä. Logistiikan henkilöstö-, toimitila- ja kehittämiskustannukset muuttuvat kiinteistä kuluista muuttuviksi. Voit laajentaa yrityksesi varastopalveluja lisäpalveluilla, esim. uudelleenpakkaamisella, sesonki- ja kampanjatöillä tai viimeistelypalveluilla, mikä vähentää tämän työn tarvetta ketjun muissa vaiheissa.

Postin Glue-palvelun avulla on ulkoistetut varastopalvelut myös helppo liittää yrityksen omaan varastoon, tavarantoimittajien varastoihin, omaan myymälään tai osaksi verkkokauppaa.