Sisälogistiikka ja varastointipalvelut

Lisää myyntiäsi 20 % - muuta kiinteät kustannukset muuttuviksi

Paranna kilpailukykyäsi 10-30 % toimitusketjuasi tehostamalla. Meillä on työkalut sekä tilojesi optimointiin että tekemisen tehostamiseen. Voit halutessasi saada kaikki pääomia sitovat kiinteät kustannukset muuttuviksi ja keskittyä täysillä ydinliiketoimintaasi. Sisälogistiikan ratkaisuillamme mahdollistat resurssien joustavan saatavuuden osana omaa tuotantoasi.

Tarjoamme kattavat  ratkaisut yrityksesi tarpeisiin ja olemme valmiit kehittämään yhdessä liiketoimintaasi. Saat käyttöösi myös viimeisimmän teknologian, joka mahdollistaa mm. tuotevalikoimasi virtuaalisen kasvattamisen sekä nopean reagoinnin volyymivaihteluihin ja sesonkeihin. Hyödynnä osaamisemme.

Ulkoistaminen pienentää kustannuksia ja lisää mahdollisuuksia

Varaston tai sisälogistiikan ulkoistaminen tuo yritykselle tehoja ja säästöjä eikä palveluiden kehitykseen tarvitse kiinnittää omaa henkilöstöä. Logistiikan henkilöstö-, toimitila- ja kehittämiskustannukset muuttuvat kiinteistä kuluista muuttuviksi. Voit laajentaa yrityksesi varastopalveluja lisäpalveluilla, esim. uudelleenpakkaamisella, sesonki- ja kampanjatöillä tai viimeistelypalveluilla, mikä vähentää tämän työn tarvetta ketjun muissa vaiheissa.

Postin Glue-palvelun avulla on ulkoistetut varastopalvelut myös helppo liittää yrityksen omaan varastoon, tavarantoimittajien varastoihin, omaan myymälään tai osaksi verkkokauppaa.