Smartpost on helppo tapa lisätä asukastyytyväisyyttä

Smartpost on helppo tapa lisätä kiinteistön asukastyytyväisyyttä

Smartpost — OTA TAI JÄTÄ

Smartpost on kuin taloyhtiön oma posti. Omassa taloyhtiössä sijaitseva Smartpost-automaatti helpottaa asukkaiden elämää. Siihen voi tilata ja palauttaa verkko-ostoksia, jättää lähteviä paketteja sekä hoitaa arkisia askareita esim. pesulaan menevän pyykkipussin tai vaikka korjaukseen menevän kännykän. Sinne voi vastaanottaa jopa ruokalähetyksiä.

Alle 70 € kuukaudessa

Smartpostin saa taloyhtiöön määräajaksi 2-5 vuodeksi. 5 vuoden sopimuksella hinta on vain 69,50 € +alv /kk. Smartpost-automaatin saa myös toimistoihin, jolloin ne toimivat kiireisen työpäivän helpottajina ja työpaikkaviihtyvyyden lisääjinä.

Katso Smartpost-automaatin hinnasto

Smartpost-automaatin hankkiminen ja käyttö on vaivatonta. Katso videolta asiakkaiden kokemuksia koti- ja toimistokiinteistöissä.

Kiinteistöt ja ­rakennuttajat

HELPPOUTTA JOKA TALOYHTIÖÖN

Smartpost on täyden palvelun pakettiautomaatti. Se helpottaa taloyhtiön asukkaiden arkea tuomalla verkkokaupan ja kaupungin kivijalkaliikkeiden erilaiset palvelut asukkaiden luo. Panosta asukastyytyväisyyteen ja ota Smartpost osaksi koti- ja työkiinteistösi arkea! Lue lisää

Verkkokaupat ja ­palveluiden tarjoajat

SMARTPOST.fi TUO KOKO KAUPUNGIN ASIAKKAAKSESI

Smartpost.fi lisää liiketoimintaasi uuden ulottuvuuden ja vie bisneksesi lähelle kuluttajaa: suoraan kotirappuun tai työpaikalle. Liitä yrityksesi smartpost.fi-palveluun ja laajenna sekä asiakaskantaasi että toiminta-aluettasi saman tien. Lue lisää

Kuluttajat
   

HAE SMARTPOSTILLA HOITUVIA PALVELUJA

Smartpost tuo aiemmin kaikenlaista hosumista ja säntäilyä vaatineet palvelut kotirappuusi. Saat myös verkkokauppaostokset helposti kotiin. Tutustu smartpost.fi:ssä oleviin yrityksiin, ja tee arjestasi suvjuvampaa!