Lämpötilasäädelty palvelu

Palvelumme kattavat sekä elintarvikkeiden kuljetuksen että varastoinnin. Asiakkaamme voi valita tarpeeseensa sopivan palvelun useasta lämpötilavaihtoehdosta.

Laatu on asiakkaalle tärkeä tekijä

Me huolehdimme, että sovittu lämpötila - oli se sitten kylmä tai lämmin - pysyy. Lämpötila on seurattavissa ja tarvittaessa myös raportoitavissa. Osaava henkilöstömme ja asianmukainen kalustomme ovat myös tärkeä osa oikean kuljetuslämpötilan ja laadun varmistamista.

Katso elintarvikelogistiikan yhteystiedot

Lämpötilasäädelty palvelu kuvituskuva

Useita lämpötilavaihtoehtoja ja palvelunopeuksia

Lämpötilasäädellyn palvelun vaihdotehdot

Verkostomme on kattava ja palvelun tilaaminen on helppoa

Toimitamme valtakunnallisen verkostomme kautta lämpötilasäädeltyjä toimituksia tuhansille paikkakunnille.
Tilaat palvelun helposti sähköisen tilauskanavan kautta. Sieltä tulostat samalla valmiit rahtikirjat ja muut tarvittavat dokumentit. Raportoinnin kautta näet tarvittaessa, missä lähetykset kulkevat tai mikä lähetys on kuitattu vastaanotetuksi. Halutessasi saat myös poikkeamista heti tiedon sähköpostiin.

Kaikki Postin Suomessa asiakkailleen tarjoamat palvelut ovat nollapäästöisiä Posti Green -palveluita.

Referenssiasiakkaita

Sinebrychoff's logoSinebrychoffille hoidamme tuotteiden siirtokuljetukset, jakelut, hyllytykset ja paluulogistiikan kattavasti lähes koko Suomessa. Olemme yhdessä rakentaneet koko toimitusketjua tukevan ICT-ratkaisun. Lue ja katso video yhteistyöstä tästä.
Tutustu Sinebrychoffin tuotteisiin.

Halva's logoOy Halva Ab Kuljetamme Halvalle niin raaka-aineet valmistukseen kuin myös lakut ja muutkin Halvan makeiset myyntiin tukku- ja vähittäiskauppoihin. Tutustu Halvan tuotteisiin.