Paketit kotimaahan

Yritysasiakkaan pakettipalvelut

Kuljetamme yrityksesi paketit varmasti ja aikataulutetusti sekä Suomessa että ulkomaille. Palvelumme sopivat säännöllisiin yritys- tai kuluttajatoimituksiin sekä verkkokauppiaan tarpeisiin.

Kaikki kotimaan kuljetuspalvelumme tuotetaan ilmastoystävällisesti.

Smartpost lisää palveluiden ja tavaroiden saatavuutta

Uusi Smartpost-palvelukonsepti mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden myynnin sekä edulliset toimitukset Smartpost-automaatteihin suoraan kuluttajien kotitaloon tai toimistoihin.  Tutustu Smartpostiin.

 

Pakettien lähetystavat kotimaassa

Smartpost-automaatit taloyhtiöihin ja toimitiloihin

Smartpost-automaatit ovat saatavilla kerrostaloihin tai toimitiloihin. Pakettien, korttien ja kirjeiden vastaanottaminen, lähettäminen ja palautukset ovat sen avulla käytössäsi lähes aina. Tutustu uuteen Smartpost-palvelukonseptiin.

Näin saat Postin palvelut käyttöösi

Verkkopalvelu Postin sopimusasiakkaille

Postin sopimusasiakkaana, saat käyttöösi Posti SmartShip -verkkopalvelun, jossa voit tilata ja hallinnoida kuljetuksiasi sekä tulostaa osoitekortit. Palveluun kirjaudutaan asiointitunnuksella, jonka saat tilattua tästä.

Posti SmartShip voidaan integroida yrityksesi järjestelmiin tai voit käyttää sitä verkossa. Postin rajapintakuvaukset löytyvät api.posti.fi sivustolta.

Yritykselläsi ei ole sopimusta Postin kanssa

Ei huolta, voit silti lähettää paketteja verkkopalvelussa. Maksa lähetys luottokortilla ja vie paketti automaattiin tai postiin. Tai tee sopimus kanssamme!

Blogit ja ohjeet