Nouto- ja jakelupalvelu

Postin nouto- ja jakelupalvelu säästää aikaa, vaivaa ja toimii yrityksesi aikataulun mukaan. Tuomme ja noudamme yrityksesi kirjeet ja paketit. Saat meiltä koko toimitusketjun.

Säännöllinen nouto- ja jakelupalvelu

Kun tilaat nouto- ja jakelupalvelun, tuomme ja noudamme yrityksesi paketit

Posti noutaa ja/tai jakaa lähetykset sopimuksessa määritellystä paikasta ja/tai paikkaan sovitun aikataulun mukaisesti. Palveluun voit liittää lähes kaikki saapuvat lähetykset. Nouto- ja jakelupalvelu on sopimuspalvelu ja sillä on kiinteä kuukausihinta.

Palvelun keskeyttäminen

Säännöllisen nouto- tai jakelupalvelun voi tarvittaessa keskeyttää keskeytyslomakkeella. Palvelun tuote-ehtojen mukaan kirjallinen ilmoitus palvelun keskeyttämisestä on tehtävä vähintään yksi (1) viikko ennen keskeytyksen alkamista.

Erillisnouto ja -jakelu

Voit tilata noudon ja jakelun myös yksittäiselle lähetykselle Suomessa. Tee kuljetustilaus verkossa, puhelimitse tai Posti SmartShipissa. Hinnoittelu perustuu lähetyksen kokoon ja määrään.

Pakettien ja kirjeiden kuljetustilauksen voit tehdä kellon ympäri ja maksutta verkkolomakkeella. Ensimmäisellä kerralla täyttämäsi tiedot jäävät verkkolomakkeelle talteen hyödynnettäväksi uusissa tilauksissa. Saat tilauksestasi sähköpostiin vahvistuksen.

Sähköpostilla tai puhelimitse tehty tilaus tallennetaan käsin järjestelmäämme, joten laskutamme palvelusta 6,85 euroa/tilaus pois lukien seuraavien palvelujen tilauksissa: Kuriirikuljetukset, tyhjien yksiköiden tuonti tai niiden nouto, Kotiinkuljetukset, Express Business Day Parcel ja Pallet-lähetykset ulkomaille. Puhelintilauksen voit tehdä numerosta 0200 92000 arkisin klo 818.