Tavoita haluamasi kohderyhmät

Hanki ajantasaiset kuluttajakontaktit markkinointiin ja viestintään.

Kasvata markkinoinnin tehokkuutta kohdistamalla toimenpiteesi oikeisiin kohderyhmiin. Autamme määrittelemään ja poimimaan yrityksellesi sopivat kuluttajat. Saat meiltä myös kohdistetun kampanjasi toteutukseen materiaali- ja jakelupalvelun. Voimme profiloida nykyiset asiakkaasi jonka avulla uusasiakashankinnan kohderyhmän määrittely on entistäkin tehokkaampaa.

Postin asiakastietopalvelut hyödyntävät postiosoiterekisterin, Väestötietojärjestelmän (VTJ) ja Trafin tietokantoja. Kohdennuksen voi valita tarpeista riippuen monilla eri kriteereillä, taustatiedoilla ja alueellisesti. Saatavana on osoitetietojen lisäksi mm. demografioihin, elämäntilanteeseen, asumiseen ja autoihin liittyvää tietoa. Asiakassegmentoinnissa auttaa asiakastiedon rikastaminen. Postin avulla tavoitat jokaisen suomalaisen.

Kuluttajakohderyhmä

Kohderyhmiä markkinointisi tarpeisiin: lapsiperheet, seniorit, muuttajat, rakentajat, mökkeilijät, moottoripyöräilijät ja monta muuta.

Osoitteellisella suoralla kohdennat viestiisi tarkkaakin tarkemmin ja saat roimasti paremmat tulokset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Valitse sopiva kohderyhmä Kontaktilla

  • Kuluttajien nimet ja osoitteet Väestörekisteristä.
  • Ajoneuvojen ja ajokorttien haltijat Trafista, myös puhelinmarkkinointiin.
  • Muuttajat-kohderyhmä ja ennakkomuuttotiedot. Posti on markkinoiden ainoa toimija, joka voi tarjota muuttotiedon jo ennen varsinaista muuttoa.
  • Markkinoiminen lapsiperheille. Tavoita vauvojen, tarhaikäisten, ekaluokkalaisten vanhemmat sekä koulunsa päättävien perheet Postin asiakastiedon avulla.
  • Ammatti- ja harrastekohderyhmät, kuten lääkärit, metsänomistajat ja kalastusta harrastavat.
  • Conzoom ® -luokitus sisältäen kuluttajasegmentit mm. väestörakenteen, elämänvaiheen, sosioekonomisen aseman, kuluttajakäyttäytymisen ja asenteiden.

Käytössäsi on Kontakti-työkalu, joka laskee sinulle heti kohderyhmän koon ja hinnan. Voit kokeilla poimintoja eri kriteereillä ja määrillä. Näet hinnan eri vaihtoehdoille heti.

Pidä asiakastiedot ajan tasalla päivityspalveluiden avulla.