Asiakastietojen rikastaminen

Rikasteet ovat henkilötasolla asiakastietokantaasi kiinnitettäviä lisätietoja, jotka auttavat sinua tuntemaan asiakkaasi paremmin ja palvelemaan heitä yksilöllisemmin. Rikasteet voivat kertoa esimerkiksi henkilön demografisista tiedoista tai käyttäytymisestä.

Tehokkaampaa markkinointia

Rikasteet auttavat asiakkaiden segmentoinnissa sekä asiakkuusmarkkinoinnin ja -viestinnän kohdentamisessa ja personoinnissa, jolloin viesti on tehokkaampi. Henkilökohtainen ja omaan elämäntilanteeseen sopiva viestintä parantaa asiakassuhteen ylläpitoa sekä ristiinmyyntiä nykyisille asiakkaillesi.

Asiakastietojen rikastus

Valitse yrityksellesi sopivat rikasteet

Voit valita rikastepalvelustamme yrityksellesi parhaiten sopivat rikasteet. Jos haluat varmistua liiketoiminnallesi sopivista rikasteista, suosittelemme aloittamaan asiakaskannan rikasteprofiloinnilla. Asiakasrekisterin profilointi jakaa asiakasrekisterin rikastetietojen pohjalta. Profiilin lopputuloksena on ehdotus juuri sinulle hyödyllisimmistä rikasteista.
Lue lisää asiakasrekisterin profiloinnista.

Asiakastietojen profilointi

Rikastetarjoamamme

Tarvitsetpa segmentointisi tai markkinointiviestintäsi kohdentamisen avuksi tietoa esimerkiksi asiakkaidesi auton omistuksesta, verkkokäyttäytymisestä tai asumismuodosta, saat tiedon meiltä. Kehitämme jatkuvasti omia rikasteita, mutta myymme ja kiinnitämme asiakaskantaasi myös kumppaneidemme rikasteita.

Autoilu mm. autolliset, premium-autot ja vuotuiset ajokilometrit
Rakennuskanta mm. vuokra- ja omistusasunnot sekä talotyyppi
Demografiat mm. henkilön ikä ja perhetyyppi
Paikkatieto mm. etäisyys lähimmästä yrityksen toimipisteestä ja asuinalueen tyyppi

 

Asiakastietojen segmentointi

Lisäksi suosittelemme

Rikasteiden kiinnittäminen asiakasrekisteriin käy helposti, jos sinulla on käytössä Postin jatkuva osoitepäivityspalvelu, jonka avulla varmistat myös, että asiakkaidesi perustiedot ovat ajan tasalla. Rikasteiden ostaminen ei kuitenkaan edellytä päivityspalvelua, mutta tällöin rikastettava aineisto toimitetaan Postille erikseen.