Muutto saa ihmisen ostamaan

Muutto on tapahtuma, jolloin markkinoijan kannattaa olla hereillä. Muuttohetkeen sisältyy monia muistettavia asioita ja kuluttajat tekevät paljon erilaisia hankintoja.

Ennen muuttoa varmistetaan uuteen kotiin sähköt, internetyhteys ja vakuutus. Monesti harkitaan myös näiden palveluiden kilpailuttamista, jolloin asiakassuhteen jatkuminen voi olla vaarassa. Usein tarvitaan myös remonttipalveluita ja -tarvikkeita, varastotilaa tai vaikkapa siivousta. Muuton jälkeen uutta kotia sisustetaan, hankitaan kalusteita, sisustustarvikkeita ja kodinkoneita. Muutto tarkoittaa hankintojen lisäksi myös usein muutosta ihmisen elämäntilanteessa. Silloin halutaan aloittaa "uusi elämä" kuntosalilla tai valita oma lähikauppa, apteekki ja kauppakeskus.

Posti auttaa muuttajien tavoittamisessa

Postin palvelujen avulla tavoitat sekä nykyiset että potentiaaliset muuttavat asiakkaat muuttoprosessin eri vaiheissa ja eri kanavien kautta. Olemme ainoa toimija Suomessa, joka voi tarjota tiedon henkilön muutosta jo ennen muuttoajankohtaa. Tuotteita yhdistämällä voidaan koota juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopiva tapa tavoittaa muuttajat oikeaan aikaan ja oikeassa kanavassa. Esimerkiksi suoraan sähköisellä muuttoilmoituslomakkeella, verkkomainonnalla, puhelimitse tai printtisuoralla.