Nouto- ja jakelupalvelun keskeytys määräajaksi tai määräaikainen aikataulun muutos

Tällä lomakkeella voidaan keskeyttää vain maksullinen Nouto- ja jakelupalvelu.  Yrityksenne perusjakelu on keskeytettävä erikseen.

Nouto- ja jakelupalveluiden tuote-ehdot sopimusasiakkaille (kohta 1.1) mukaan palvelu voidaan keskeyttää asiakkaan kirjallisella ilmoituksella Postin asiakaspalveluun vähintään 1 viikko ennen keskeytyksen aloittamista. Keskeytyksen pituus voi olla enintään 2 kuukautta.

Pyydämme kirjaamaan määräaikaisen aikataulumuutoksen muutostoiveen lomakkeen MUUTA -kohtaan. Määräaikaiset aikataulumuutospyynnöt käsitellään tapauskohtaisesti ja asiakkaalle ilmoitetaan, mikäli pyyntö on mahdollista toteuttaa. Pyyntö määräaikaisesta aikataulumuutoksesta on ilmoitettava vähintään yhtä (1) viikkoa ennen muutoksen alkua. Määräaikaisen aikataulumuutoksen pituus voi olla enintään kaksi (2) kuukautta. Aikataulumuutos ei vaikuta palvelun laskutukseen.

Tee yksittäisiä päiviä koskevat aikataulumuutokset kuljetustilauslomakkeella.

Huom! Keskeytyksen aikana teidän on mahdollista noutaa postinne itse Postin myymälästä tai myyntipisteestä. Voitte myös tilata erillisen nouto- tai vientipalvelun haluamallenne päivälle. Palvelut ovat maksullisia. Postin myymälästä tai myyntipisteestä nouto 8,86 € + alv. Vientipalvelusta veloitetaan erillisjakelun mukainen hinta.

Tilaajan tiedot

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.

Osoite-1, jota keskeytys tai muutos koskee

Mikä muutos on kyseessä?

Tämä on pakollinen tieto.

Tämä on pakollinen tieto.

Osoite-2, jota keskeytys tai muutos koskee

Muuta