Nouto- ja jakelupalvelun keskeytys määräajaksi tai määräaikainen aikataulun muutos

Määräaikainen keskeytys Nouto- ja jakelupalveluun
Ilmoita keskeytyksestä vähintään 1 viikko ennen keskeytyksen aloittamista. Keskeytyksen pituus voi olla enintään 2 kuukautta. Huomiothan, että kuukausimaksu veloitetaan normaalisti. Palvelun kuukausimaksua ei hyvitetä pidempienkään keskeytysten osalta. Nouto- ja jakelupalveluiden tuote-ehdot

Tällä lomakkeella voit keskeyttää määräajaksi maksullisen Nouto- ja jakelupalvelun. Yrityksen perusjakelu on keskeytettävä erikseen.

Keskeytyksen aikana on mahdollista noutaa yrityksen posti itse Postin myymälästä tai myyntipisteestä. Voit myös tilata erillisen nouto- tai jakelupalvelun haluamallenne päivälle. Palvelut ovat maksullisia. Postin myymälästä tai myyntipisteestä nouto 8,86 € + alv. Erillisnoudon- ja jakelun hinnat hinnastossa.

Määräaikainen muutos Nouto- ja jakelupalvelun aikatauluun
Ilmoita määräaikaisesta aikataulumuutoksesta kirjaamalla muutostoiveesi lomakkeen Muuta -kohtaan. Määräaikaiset aikataulumuutospyynnöt käsitellään tapauskohtaisesti ja ilmoitamme, mikäli pyyntö on mahdollista toteuttaa. Pyyntö määräaikaisesta aikataulumuutoksesta on ilmoitettava vähintään viikkoa ennen muutoksen alkua. Määräaikaisen aikataulumuutoksen kesto voi olla vähintään viikko ja enimmillään 2 kuukautta. Veloitamme määräaikaisesta Nouto- ja jakelupalvelun aikataulumuutoksesta yhden tunnin hinnan. Hinnastossa kohta: Veloitus muusta työstä.

Ilmoita yksittäisien päivien aikataulumuutokset kuljetustilauslomakkeella. Yksittäisistä aikataulumuutoksista veloitetaan erillisnoudon hinta.

Tee määräaikainen aikataulumuutos tai keskeytys palveluun

Tilaajan tiedot

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä.

Osoite-1, jota keskeytys tai muutos koskee

Mikä muutos on kyseessä?

Tämä on pakollinen tieto.

Tämä on pakollinen tieto.

Osoite-2, jota keskeytys tai muutos koskee

Muuta


Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Postissa.