Kansainvälinen vastauslähetys

Vastauslähetys on asiakkaallesi helppo tapa tehdä tilauksia, vastata kyselyyn ja pyytää yhteydenottoa. Se on asiakkaalle maksuton, ja sinä maksat vain palautuneista lähetyksistä sekä palvelun kuukausimaksun. Vastauslähetys sopii hyvin myös viranomaisasiointiin.

Kansainvälinen vastauslähetys

Kansainvälinen vastauslähetys

Palvelu toimii kaikkialla maailmassa. Se on helppo tapa kerätä vastauksia ja palautetta. Kansainvälinen vastauslähetys lisää palautteiden määrää, koska se on vaivaton ja maksuton lähettäjälle. Vastaanottaja maksaa vain todellisista palautuksista.  

Vastauslähetys voi olla esipainettu kuponki, kuori, kortti tai laatikko. Merkintätapaan liittyy kaksi paksua vaakaviivaa. Vaakaviivojen tulee olla 3 mm paksuja ja 14 mm erillään toisistaan.

Lataa maksumerkintä

Kaikki merkinnät tulee painattaa tai tulostaa tummalla värillä, mielellään mustalla tai tumman sinisellä, jotta merkinnät näkyvät hyvin vaalealla taustalla. Merkinnät voi tulostaa tarralle. Käsin kirjoitettuja merkintöjä ei hyväksytä.

Kansainväliset vastauslähetykset palautuvat Suomeen Priority-kirjeen nopeudella. Ne lajitellaan ja toimitetaan perille kotimaisen Priority-kirjeen nopeudella. Merkinnät painetaan ranskaksi tai englanniksi ja postinumerona on FI-00003 HELSINKI

Enimmäispainot ulkomaille

2 kg Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Islanti, Itävalta, Kreikka, Latvia, Liettua, Luxemburg, Norja, Portugal, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Unkari ja Viro.
1 kg   Italia ja Saksa
50 g muut maat (ei Bulgaria)