Lähetätkö yli miljoona Economy-vakiokirjettä vuodessa?

Jos yrityksesi lähettää vuodessa yli 1 miljoona Economy-vakiokirjettä Postin jakelun kautta, voi lähetettyjen Economy-vakiokirjeiden hinnasta saada volyymialennusta. Vuosivolyymialennuksen suuruus määritellään kalenterivuoden aikana Postille toimitettujen Economy-vakiokirjeiden kokonaismäärän mukaan.

Alennustaulukko

Alennus määräytyy oheisen taulukon perusteella.

Vuosivolyymi
miljoonaa
kpl

Alennus
%
 

Vuosivolyymi
miljoonaa kpl

Alennus
%
20 10,0   7 6,0
18 9,5   6 5,5
16 9,0   5 5,0
14 8,5   4 4,0
12 8,0   3 3,0
10 7,5   2 2,0
9 7,0   1 1,0
8 6,5      

Jos yrityksesi käyttää ulkoista postittajaa tai vastaavaa osapuolta, joka maksaa yrityksesi puolesta kirjeiden postimaksut Postille, annamme kokonaisvuosivolyyminne mukaisen alennuksen postittajalle. Posti luovuttaa postittajalle ainoastaan tiedon alennusprosentista, ei muita postitukseen liittyviä tietoja. Huomioithan kuitenkin, että vuosivolyymialennustaulukko on julkinen, joten postittajat tietävät alennusprosenttia vastaavan vuosittain lähetetyn Economy-vakiokirjeiden kokonaismäärätason.

Yli 1 miljoona Economy-vakiokirjettä lähettävä asiakas

Täytäthän oheisen lomakkeen, jolla selvitetään alennuksen määrittämistä varten tarpeelliset tiedot. Vain oman ilmoituksesi perusteella voimme varmistua, että vuosivolyymialennus perustuu yrityksesi vuosittaiseen kokonaisvolyymiin.

Antamasi tiedot käsitellään luottamuksellisina ja niitä käytetään ainoastaan alennuksen määrittämiseen sekä sen kohdentamiseen.