Tacka och gläd veteraner eller lottor med ett kort

Tacka och gläd veteraner eller lottor med ett kort

Den kommande självständighetsdagen är en fantastisk milstople för det arbete veteranerna och kvinnorna från våra krig utförde för fosterlandet. Kom också du ihåg hjältarna och hjältinnorna från våra krig – delta i kortkampanj och skicka din hälsning.

Kampanjdeltagandet har slutat. Vi delar ut korten till veteranerna inför självständighetsdagenenligt enligt adressuppgifter av Finlands Krigsveteranförbund, Krigsinvalidernas Brödraförbund, Frontveteranernas förbund, Förbundet för de stupades anhöriga och Lotta Svärd Stiftelsen.

I år finns bland oss cirka 3 500 veteraner som försvarade Finlands självständighet, cirka 10 000 makar till veteraner samt 1 000 lottor och 4 000 smålottor.

Delta i kortkampanj

Posti, veteranförbunden och Lotta Svärd Stiftelsen ordnar nu för sjunde gången en kortkampanj där vi uppmuntrar människor att med ett postkort glädja kvinnor och veteraner som deltagit i våra krig. Vi utmanar alla finländare att skicka dem ett kort inför självständighetsdagen! Vi vill att varje hjälte och hjältinna i våra krig får åtminstone en glädjande hälsning. Med en liten handling kan du sprida djupa känslor och stor glädje!

Så här deltar du i kampanjen

Skriv på kortet din hälsning, rikta hälsningen till en veteran, en kvinna från våra krig eller en lotta som deltagit i våra krig. Skriv inte mottagarens namn på kortet, dessa kan vi inte leverera. Sätt på frimärket och skicka kortet till kampanjadressen.

OBS: Du kan skicka flera kort i samma kuvert. Du behöver inte lägga till frimärken eller adressuppgifter på de kort som finns i kuvertet.

Skicka dina kort senast 10.11.2022 under adress: Posti Ab Kort till veteran PB 7230 00002 HELSINGFORS

Vi delar ut korten till veteranerna inför självständighetsdagenenligt enligt adressuppgifter av Finlands Krigsveteranförbund, Krigsinvalidernas Brödraförbund, Frontveteranernas förbund, Förbundet för de stupades anhöriga och Lotta Svärd Stiftelsen.

Vill du delta utlottningen? Gå till den finska sidan.