Visa alla utgåvor

Förändringar i posttjänster i Saukkola

Euronics Saukkola upphör med sin verksamhet i november. Vi stänger Postis serviceställe (Kauppakuja 3) som fungerar i butiken på fredagen den 11 november klockan 14.

På måndagen den 14 november öppnar vi ett nytt paketuthämtningsställe i Sale Saukkola. Uthämtningsstället betjänar på adressen Åbovägen 2180, 09430 SAUKKOLA under butikens öppettider. Det finns också en paketautomat i butiken.

Vid Sale Saukkola kan du i fortsättningen:

  • hämta inkommande paket

  • skicka förbetalda paket och kundreturer

  • använda paketautomaten

  • köpa frimärken och postkort

  • skicka brev och kort från brevlådan som ska installeras framför butiken efter uthämtningsstället öppnas.

En liten del av posttjänster kommer att överföras från och med måndagen den 14 november till postbutiken som betjänar i R-kiosk Lempola på adressen Lojoåsvägen 758, 08500 LOJO. Därifrån kan du till exempel hämta postförskottsförsändelser, rekommenderade brev och assurerade försändelser. Vid Lempolas postbutik kan du även betala försändelser.

Ändringen av Postis serviceställen påverkar inte kundernas postadresser eller postutdelningen.

Har du testat en paketautomat än?

Majoriteten av de vanligaste använda posttjänster i dag är att hämta paket, vilket hanteras bekvämt vid Postis paketautomater. I Saukkola kan du använda som tidigare paketautomaten som betjänar i Sale (Åbovägen 2180) under butikens öppettider. Det finns flera Postis paketautomater i Lojo.

När du gör onlineköp kan du välja den paketuthämtningsplats som passar dig i webbutikens kassa. Du hittar platser och öppettider av alla Postis serviceställen på adressen posti.fi/kartta.

OmaPosti gör sändning och mottagning smidigare

Med OmaPosti kan du följa paketets resa och ta emot brev och fakturor elektroniskt. Ladda ner den avgiftsfria appen från appbutiken (t ex App Store och Google Play). Mer information: posti.fi/omaposti.