Visa alla utgåvor

Den nya huvudposten har öppnat i Helsingfors centrum

Posti har i dag den 22 november öppnat ett helt förnyat huvudpostkontor i Posthuset intill Helsingfors centralstation. Den nya huvudposten betjänar person- och företagskunder med långa öppettider (8–20) och erbjuder alla Postis tjänster på ett och samma ställe.

”Den nya huvudposten öppnar tidigt på morgonen och stänger sent på kvällen och det är lätt att komma hit med kollektivtrafik, till fots eller med bil. För företagare är det särskilt viktigt med goda parkeringsmöjligheter. Butiken är tillgänglig och service ges på många olika sätt. Vår kunniga personal ger gärna personlig betjäning, men man kan också sköta sitt ärende vid självbetjäningsstället. Vi vill göra det så enkelt och smidigt som möjligt att skicka, ta emot och returnera paket”, säger Arttu Hollmérus, ansvarig för Postis affärsverksamhet kring paket och näthandel.

Den officiella invigningen äger rum på Black Friday den 26 november och då bjuds det på program under nästan hela dagen.

”Huvudpostens öppning i Helsingfors kärncentrum har fått väldigt bra respons från våra kunder. Det är fint att igen få betjäna kunderna på denna ikoniska och centrala plats. Jag önskar alla varmt välkomna att bekanta sig med vår nya huvudpost. Dörrarna öppnades i dag, och den officiella invigningen firar vi på Black Friday den 26 november under hela dagen”, säger Hollmérus.