Frimärken, kuvert och förpackningsmaterial

Frimärken, kuvert och förpackningsmaterial

Frimärken eller fixvärdekuvert är den mest kostnadseffektiva lösningen för att skicka dina företagsbrev när du skickar mindre än 10 bokstäver per vecka. Du kan köpa frimärken och förbetalda kuvert som behövs för ditt företag i vår webbutik. Du hittar också förpackningsmaterial i webbutiken.

Frimärken

Köp frimärken från vår webbutik bara för dina företags behov. Det inhemska fixvärdemärket går som sådant för att posta brev i Finland (max 50 g).

Personligt frimärke

Personliga frimärket lockar uppmärksamhet och ser till att ditt företagsbrev öppnas och läses. Ett företagsklart frimärke skapar en positiv företagsbild och fungerar som en personlig annons. Priset för ett ark med 10 st. är 29,00 €.

Kuvert

Med fixvärdekuvert kan du enkelt hantera inhemska brevpost. Kuverten innehåller ett inhemskt porto för ett brev på 500 g. Kuverten säljs i förpackningar med 20 stycken.

Porto ingår i priset i hemlandet. Storlek 162 mm x 229 mm. Maxfyllning: höjd 30 mm, vikt 500 g

Porto ingår i priset i hemlandet. Storlek: 162 x 229 mm. Adressfönstrets storlek: 60 x 90 mm. Maxfyllning: höjd 30 mm, vikt 500 g

Fem expresskuvert för brådskande postning till Finland – praktiska att använda!

Förpackningsmaterial

Köp ditt företags förpackningsmaterial från bubbelplast till förpackningslådorna bekvämt från vår webbutik.

Skickar du mycket?

Som kontraktskund kan du bekvämt skicka paket, frakt och brev med uppföljning i samma beställningskanal och få användbara lösningar från marknadsföring till brevtjänster.

Beställ användarnamn