Transportera och lagra produkter

Transportera och lagra produkter på ett miljövänligt sätt

Vi erbjuder dig Finlands mest heltäckande logistiknätverk samt de mångsidigaste transporterna och lagringstjänsterna. Oavsett om din försändelse är stor eller liten eller om den ska till en grannstad eller till andra sidan jordklotet, har vi en lösning för dig.

  • Finlands mest omfattande frakt-, paket- och lagringstjänster

  • Miljövänlig – våra tjänster är 100-procentigt koldioxidneutrala

Transporttjänster

Med hjälp av våra transporttjänster säkerställer du att den frakt och de paket som ditt företag skickar levereras säkert och enligt tidtabell till mottagarna. Du har tillgång till ett servicenätverk som omfattar hela Finland samt snabba förbindelser till utlandet. Alla våra frakt- och pakettjänster i Finland är koldioxidneutrala Posti Green-tjänster – utan extra avgift.

Lagring och intern logistik

Fokusera på din kärnverksamhet och låt oss ta hand om logistiken, oavsett om du behöver lagerutrymmen eller experter på lagring. Utläggning av tjänsterna för lagring eller intern logistik på entreprenad är ett effektivt sätt att förbättra konkurrenskraften. Du får tillgång till den senaste lager- och processtekniken samt servicekompetensen och omvandlar samtidigt de fasta kostnaderna till rörliga kostnader.