Hemleverans från Posti – trygg leverans till kundens hemdörr

Nu om någonsin sätter webbköpare värde på hemleverans. Många undviker att gå till butiker och föredrar att handla i webbutiker i stället. Hemleverans är det rekommenderade alternativet för mottagning av försändelser bland annat för kunder som tillhör en riskgrupp under den undantagssituation som coronaviruset medför.

Posti erbjuder näthandlare flera alternativ för hemleverans

  • Hempaketet är ett effektivt och säkert sätt att leverera produkterna ända till kundens hemdörr. Hempaketet transporteras till kunden på kvällen och leveransen sker utan kontakt *). Vi har förbättrat tjänsten i de största städerna på så sätt att kunderna kan välja den dag och det tidsfönster som passar dem bäst bland flera alternativ. I vår införs denna möjlighet överallt i Finland. I fortsättningen kan kunderna också följa upp förarens färd på en karta i realtid. Om du inte har börjat använda avtalspriserna för Hempaket ännu, ta kontakt med vår försäljning.

  • Stora produkter (över 35 kg eller 120/60 cm) transporterar vi hem till kunderna som fraktleveranser.

  • Det enkla och snabba Småpaketet går direkt in i kundens postlåda. Småpaketet är det förmånligaste alternativet när du skickar små produkter direkt till konsumenter.

Komplettera ditt leveransutbud med Postis hemleverans och berätta om det för dina kunder

Hjälp dina kunder att använda tjänsterna i din webbutik. Samtidigt förbättrar du kundupplevelsen. Placera Postis leveransalternativ på ett synligt ställe på utcheckningssidan i din webbutik och marknadsför hemleveranstjänsten för dina kunder.

Glöm inte att uppdatera registret över uthämtningsställen inom näthandel regelbundet, helst dagligen, om möjligt. Då säkerställer du att uppgifterna om automater och uthämtningsställen alltid är aktuella och att kunderna säkert får sina paket fram.

*) På grund av coronaviruset har vi preciserat vår verksamhetsmodell enligt följande: Postis förare ringer på dörrklockan och ställer försändelsen framför dörren. Föraren väntar på ett par meters avstånd tills kunden tar emot försändelsen. Mottagaren behöver inte ge sin underskrift, utan föraren registrerar leveransen i Postis system