Varje webbutik behöver ett fungerande lager

När en webbutik växer kraftigt måste man ofta lägga ut åtminstone en del av verksamheten på entreprenad. Utläggning av lagerverksamheten är ett enkelt sätt att göra kostnadsbesparingar och öka flexibiliteten.

För vem lämpar sig tjänsten?

För kraftigt växande webbutiker som vill effektivisera och underlätta sin verksamhet, höja kvaliteten och hitta en pålitlig partner.

Fördelar

Genom att lägga ut leveranskedjan för webbutiken på entreprenad får du möjlighet att fokusera på dina kunder.

Webbutikens lager är dock inte enbart ett utlagt lagerutrymme utan en servicehelhet med effektiv hantering av varor i lagret, leveranser, returer och informationshantering.

I centrum för servicehelheten står webbutikens lager, varifrån produkterna till och med kan levereras under samma dag och som fungerar flexibelt enligt de aktuella behoven. Med hjälp av automation kan beställningarna behandlas snabbt och produkterna kan förpackas så att de kan levereras till en paketautomat för uthämtning.

Lämna en offertbegäran så hjälper vi ditt företag att hitta de effektivaste logistiklösningarna

Eftersom vi tar hand om logistiken kan du fokusera på ditt företags kärnverksamhet, vare sig det handlar om att driva partihandel eller om att öka försäljningen på nätet.