Skapa ett företagskonto på nätet och börja sända genast

Skapa ett företagskonto på nätet och börja sända genast

Ta i bruk Startpaketet snabbt genom att skapa ett företagskonto hos Posti. Du betalar inget i samband med skapandet av kontot eftersom vi endast fakturerar för skickade paket. Om ditt företag redan är kund hos Posti, vänligen kontakta oss.

Så här skapar du ett konto:

  1. Identifiera dig elektroniskt.

  2. Ange uppgifterna. Först ber vi dig att fylla i några basuppgifter om ditt företag och dig själv som vi behöver för att skapa ett konto. Genom att ange din e-postadress kan du kontrollera om e-postadressen i fråga redan används som ett konto hos Posti.

  3. Se priserna. Sedan kan du bekanta dig närmare med paketens mått och priser. Fasta priser: 4,50 € paket till postlåda, 5,90 € paket till automat och 6,90 € kundretur.

  4. Bekanta dig med avtalsutkastet. Du får tillgång till ett avtalsutkast som du kan spara som en PDF-fil. Genom att godkänna avtalet fortsätter du till följande fas.

  5. Bekräfta e-postadressen. Du får ett bekräftelsemeddelande per e-post. Via meddelandet kan du slutföra ditt företagskonto. Om du vill kan du spara prislistan och avtalet som PDF-filer.

  6. Inled användningen. Klicka på länken i bekräftelsemeddelandet. Om din e-postadress redan är kopplad till ett konto hos Posti ska du logga in med ditt användarnamn och bekräfta att rättigheter ska tilläggas. Om du inte har ett konto ska du mata in namn och e-postadress och sedan trycka på Skapa konto.

  7. Logga in på OmaPosti Pro. Nu är det klart! Klicka på Fortsätt eller Logga in, och du styrs till OmaPosti Pro.