Postis leveranssätt till nätbutiken WooCommerce

Med Posti Shipping-tillägget kan du enkelt lägga till vårt leveranssätt på kassasidan i din webbutik. Du skriver ut paketkort med ett par klick. Tillägget är kostnadsfritt för våra avtalskunder – du betalar endast för transporten av dina paket. Vi har utarbetat tillägget först för plattformen WooCommerce.

Posti Shipping-tillägget lämpar sig för din webbutik om

  • Du skickar beställningar till Finland och/eller till utlandet

  • Du sköter beställningar med webbutiksplattformens verktyg utan att öppna andra fönster eller appar

  • Du är Postis avtalskund

För närvarande kan du använda dessa produkter: Post paket, Hempaket, Småpaket, Expresspaket, Expressfrakt, Posti Paket Baltikum and Express Business Day. EMS och Priority Paket kommer att finnas tillgängliga senare. De tilläggstjänster du har till ditt förfogande är: Helposti-kod, Fast Track, Personlig utlämning, LQ-sändning, Päminnelseavisering per brev, Postförskott, Elektronisk ankomstavi för brev, Förlängas liggetid, Ömtåligt och Skrymmande.

Beställa användarkod

Beställ en API-nyckel från vår kundservice: fyll i dina uppgifter på den elektroniska blanketten längst ner på den här sidan. Vi behandlar beställningarna manuellt och leveranstiden är cirka 2–5 arbetsdagar.

Förutsättningen för att beställa användarkoder är ett giltigt logistikavtal. Om du inte ännu har Postis logistikavtal, begär en offert via våra pakettjänster.

På blanketten ber vi endast om de uppgifter som vi behöver för att kunna behandla ärendet.
Läs mer om hur Posti behandlar personuppgifter.