Skapa ett företagskonto på nätet och börja sända genast

Skapa ett företagskonto på nätet och börja sända genast

Det är enkelt och avgiftsfritt att skapa ett företagskonto hos Posti.

Ny kund hos Posti? Skapa ett företagskonto och följ instruktionerna nedan. Du betalar ingenting i samband med skapandet av kontot eftersom vi fakturerar endast för skickade paket.

Använder du redan Postis övriga företagstjänster? Kontakta oss och vi lägger till tjänster gällande sändning av paket till ditt avtal.

Så här skapar du ett konto:

  1. Identifiera dig elektroniskt.

  2. Ange uppgifterna. Vi begär endast sådana uppgifter om ditt företag och dig själv som vi behöver för att skapa ett konto. Genom att ange din e-postadress kan du kontrollera om e-postadressen i fråga redan används som ett konto i Posti.

  3. Se priserna. Härnäst ser du paketens avtalspriser. Om volymen av försändelser stiger kan du alltid förhandla nya priser med oss.

  4. Bekanta dig med avtalsutkastet. Du får tillgång till ett avtalsutkast som du kan spara som en PDF-fil. Genom att godkänna avtalet fortsätter du till följande fas.

  5. Bekräfta e-postadressen. Du får ett bekräftelsemeddelande per e-post. Via meddelandet kan du slutföra ditt företagskonto. Om du vill kan du spara prislistan och avtalet som PDF-filer.

  6. Inled användningen. Klicka på länken i bekräftelsemeddelandet. Om din e-postadress redan är kopplad till ett konto hos Posti ska du logga in med dina koder och bekräfta att rättigheter ska tilläggas. Om du inte har ett konto ska du mata in namn och e-postadress och sedan trycka på Skapa konto.

  7. Logga in på OmaPosti Pro. Du är nu färdig! Klicka på Fortsätt eller Logga in, och du styrs till OmaPosti Pro. Du kan börja skicka omedelbart, om du vill.