De mångsidigaste tjänsterna inom näthandel med mat

Vi erbjuder handlarna de största serviceområdena och de mångsidigaste leveranssätten för transport av livsmedel. Vi levererar beställningarna hem till konsumenten eller till Postis automat, vid den tidpunkt som konsumenten valt.

För vem lämpar sig tjänsten?

Leveranser inom näthandeln med mat lämpar sig för ditt företag om du till exempel vill leverera matinköp, färdiga måltider eller s.k. matkassar (kassar med ett recept och ingredienser) till dina kunder.

Fördelar

Näthandeln med mat ger ditt företag flera fördelar: du kan utvidga ditt försäljningsområde, erbjuda dina kunder efterfrågad och modern service samt betjäna bland annat familjer utan bil, trendmedvetna ungdomar och äldre personer bättre.

E-handeln med mat är på uppgång. Matinköp med hemleverans, matkassar och färdiga måltider underlättar den hektiska vardagen för konsumenter. De erbjuder företag ett nytt sätt att bedriva handel – och att nå nya kunder och målgrupper.

Posti har lång erfarenhet av måltidstransporter och leverans av nätbeställningar. Vi är en känd, pålitlig och högklassig partner som öppnar dörrar. Som livsmedelshandlare drar du nytta av att samarbeta med oss. Det är enkelt att komma i gång, och vi erbjuder flexibilitet när försäljningen ökar – vår transportmateriel skalas efter dina behov.

  • Utvidga ditt försäljningsområde och hitta nya kunder

  • Hemleverans av mat – erbjud dina upptagna kunder bättre service

Så här fungerar vår tjänst för mattransporter

Maten levereras hem till kunden eller till den av Postis automater som kunden valt. Vi levererar även livsmedel för uthämtning i Postis automater i trappuppgångar i kontors- och bostadshus.

När kunden väljer ett leveranstidsintervall på tre timmar i webbutiken meddelar vi leveranstiden med en exakthet på en halv timme på morgonen på leveransdagen. Till automater i bostadshus levereras varorna senast kl. 17 och till automater i andra lokaler senast kl. 16. Utanför tätorterna levereras matinköpen i samband med postutdelningen.

Vi transporterar försändelserna i värmeisolerade transportlådor med kylklampar. Detta säkerställer en obruten kylkedja fram till kl. 21 på leveransdagen. Transportlösningarna är godkända av Livsmedelsverket.

Vi levererar dina produkter till invånarna i de största städerna och de närliggande områdena, så att du på ett kostnadseffektivt sätt kan nå kunder inom ett större område. Vi betjänar livsmedelshandlare med lokala leveranser i huvudstadsregionen, Lahtis, Tammerfors, Åbo, Seinäjoki, Jyväskylä, Kuopio, Uleåborg samt områdena kring dessa orter.