Installationstjänster

Med hjälp av Postis installationstjänst kan du underlätta för dina kunder. Dina kunder kan snabbt och enkelt börja använda de produkter som de beställt. Alla installationer utförs enligt strikta säkerhetsanvisningar.

För vem lämpar sig tjänsten?

Tjänsten lämpar sig för företag som vill erbjuda sina kunder övergripande lösningar och ett enkelt sätt att börja använda deras produkter.

Fördelar

Genom att erbjuda installationstjänster som underlättar för kunderna skiljer du dig från mängden bland nätbutikerna.

Säkerhet är hörnstenen i vår tjänst

Oavsett om du skickar varor till företag eller konsumenter kan du med hjälp av oss erbjuda dina kunder en övergripande lösning för ibruktagande av nya produkter. Tack vare vår installationstjänst får dina kunder hemleverans och smidig installation av produkter samtidigt. Vi levererar beställningen direkt till den önskade adressen och installerar den så den är färdig att användas på en gång. Installationerna utförs enligt noggranna säkerhetsanvisningar på grund av coronasituationen. Våra installatörer använder bland annat munskydd och handskar samt håller säkerhetsavstånd till kunderna.

Många olika behov, många olika lösningar

Vi installerar till exempel videoprojektorer, tvättmaskiner, tv-apparater och brandvarnare. Urvalet av produkter som installeras utökas hela tiden, och vi lyssnar gärna också på dina behov för att tillsammans kunna planera de installationstjänster som du behöver.

Utöka ditt tjänsteurval lönsamt

Den nya tjänsten erbjuds i Expresspaketet och Hempaketet. Du kan köpa installationstjänsten även för större fraktade produkter. Vi erbjuder våra installationstjänster för enskilda leveranser för både konsumenter och företag, från små hushållsmaskiner till större projektleveranser. Med hjälp av installationstjänsten kan du behändigt utöka ditt tjänsteurval och öka din omsättning på ett lönsamt sätt.

På blanketten ber vi endast om de uppgifter som vi behöver för att kunna behandla ärendet.
Läs mer om hur Posti behandlar personuppgifter.