Skip to main content
Meddelande

Vår kundtjänst är för närvarande överbelastad. Om ditt fall rör den rådande situationen i coronaviruset, hittar du svar på vanliga frågor här.

Skapa ditt husbolag eller kontor mervärde med hjälp av en Postis automat

Postis paketautomater svarar mot dagens behov: de gör det möjligt att leverera nätbeställningar och andra paket direkt till ett husbolags eller en kontorsfastighets lokaler, enkelt och till låga kostnader.

Postis automat är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att öka värdet på fastigheten och nöjdheten bland de boende. Med hjälp av paketautomaten kan man ta emot och returnera nätbeställningar, lämna in paket för sändning och uträtta ärenden: man kan till exempel lämna en kasse med kläder som ska till tvätteriet eller en mobiltelefon som ska repareras i automaten.

För att börja använda paketautomaten behöver husbolaget eller användaren inte betala någon start- eller öppningsavgift. Månadsavgiften för bastjänsten för husbolaget varierar enligt avtalsperiodens längd. Posti ansvarar för allt underhåll och service.

  • Tjänster för sändning och mottagning hemma och på kontoret

  • Ökar värdet på fastigheten och nöjdheten bland de boende

  • Hjälper till exempel upptagna och äldre personer med de dagliga sysslorna

  • Pris från 69,50 euro/månad + moms.

Postis automater är modulbaserade och lämpar sig speciellt för flervåningshus

En paketautomat består av moduler, vilket gör att den kan placeras längs med flera väggar elle även på mitten av glovet. Kapacitet kan ökas eller minskas efter behov. Den bredaste modulen är 80 cm och den smalaste är 40 cm.