iPost är en kostnadseffektiv sändningstjänst för brev

iPost, sändningstjänsten för brev, är en snabb och kostnadseffektiv lösning för kommunikation, såsom sändning av fakturor, lönebesked och marknadsföringsmeddelanden. Tjänsten lämpar sig för företag av alla storlekar. Vi tar hand om utdelningen av breven i pappersformat eller elektroniskt, enligt mottagarens önskemål.

För vem lämpar sig tjänsten?

iPost är en fungerande lösning för organisationer av alla storlekar. De vanligaste användningsområdena är fakturering, löneberäkning och information. I medeltal skickar våra kunder cirka 2 500–3 000 brev varje månad via iPost-systemet.

Fördelar

iPost sparar resurser, tid, besvär och pengar. De snabbaste breven skickade via iPost är framme nästa dag. Ju fler brev du skickar via iPost, desto förmånligare är tjänsten. iPost gör det möjligt att utnyttja företagets resurser för produktivt arbete eftersom man inte längre behöver posta fakturorna för hand

Oavsett om du varje månad skickar hundratals eller tiotusentals brev i pappersformat eller elektroniskt når du enkelt och kostnadseffektivt dina kunder med hjälp av iPost-systemet. iPost-dokument kan skickas i svartvitt eller färg och du kan även använda standardmodeller och standardiserat material.

  • Inte längre postning av fakturor för hand

  • iPost skriver ut och lägger breven i kuvert för din räkning

  • iPost tar hand om utdelningen elektroniskt enligt mottagarens önskemål.

  • Försändelserna når fram redan nästa dag

Läs mer: www.ipost.fi

Lämna en offertbegäran så hjälper vi ditt företag att hitta de effektivaste lösningarna för att skicka och hanteradokument

Vi hjälper ditt företag digitalisera och automatisera kommunikations- och dokumentationsprocesser och erbjuda dina kunder bättre service.