Utrikes svarsförsändelse aktiverar kunden

Utrikes svarsförsändelse är ett enkelt sätt för din kund att göra beställningar, ge svar och begära kontakt.

För vem lämpar sig tjänsten?

Utrikes svarsförsändelser lämpar sig för att göra beställningar, ge svar och begära kontakt och dessutom till exempel för.

Fördelar

Tjänsten fungerar överallt i världen. Den är avgiftsfri för kunden, och du betalar endast för returnerade försändelser samt en månadsavgift för tjänsten.

Utrikes svarsförsändelse är avgiftsfri för kunden, och du betalar endast för returnerade försändelser samt en månadsavgift för tjänsten. Svarsförsändelse lämpar sig väl även för myndighetskontakter.

  • Enkelt sätt att göra beställningar och samla in information

  • Avgiftsfritt för din kund

Internationell svarsförsändelse

En svarsförsändelse kan vara en kupong, ett kuvert eller ett kortoch i en del länder en låda av samma storlek som ett vanligt brev. Till anteckningssättet hör två tjocka vågräta linjer. De vågräta linjerna ska vara 3 mm tjocka och placerade på 14 mm avstånd från varandra.

Modell av utrikes svarsförsändelse

Ladda ner portobeteckning

Alla anteckningar ska tryckas eller skrivas ut med mörk färg, helst med svart eller mörkblått, så att anteckningarna syns tydligt mot ljus bakgrund. Anteckningarna kan skrivas ut på en dekal. Påskrifter gjorda för hand godkänns inte.

Internationella svarsförsändelser returneras till Finland med samma hastighet som Priority-brev. De sorteras och levereras fram med samma hastighet som Priority-brev. Beteckningar trycks på franska eller engelska och postnumret är FI-00003 HELSINGFORS, FINLAND.

Lämna en offertbegäran så hjälper vi ditt företag att hitta de effektivaste lösningarna för att skicka och hanteradokument

Vi hjälper ditt företag digitalisera och automatisera kommunikations- och dokumentationsprocesser och erbjuda dina kunder bättre service.