Med Riksomfattande tidningsutdelning når du alla finländare

Med riksomfattande tidningsutdelning transporteras dina försändelser från ett ställe överallt i Finland på tre vardagar eller till och med på en.

För vem lämpar sig tjänsten?

Riksomfattande tidningsutdelning lämpar sig för tidskrifter och dagstidningar som utkommer regelbundet och för tidningar som utkommer mer sällan. Utdelningen sker som regel inom 3 vardagar.

Fördelar

Med riksomfattande tidningsutdelning når du med landets mest heltäckande utdelningsnätverk alla konsumenter, företag och organisationer i Finland

Med landets mest heltäckande utdelningsnätverk når du alla konsumenter, företag och organisationer i Finland på vardagarna. Dock inte på tisdagar. Adresserad utdelning når även företag med postboxadress och ger stora möjligheter till versionering av tidningen. Postis mångsidiga adresstjänster kompletterar den heltäckande utdelningen.

  • Enkelt att posta: tidningspartiet levereras från tryckeriet till Posti – Posti sköter utdelningen till hela Finland.

Utdelning av tidskrifter

Med den riksomfattande tjänsten Tidskrift Pro når du i regel dina prenumeranter runtom i Finland på tre vardagar.Utdelning av tidningar som utkommer mera sällan

Tjänsten Posti Tidning lämpar sig särskilt för tidningar som utkommer mer sällan. Med tjänsten Tidning får du snabbt fram din tidning, i regel inom tre vardagar runt om i Finland - men inte på tisdagar. Postinlämningsstället och -tiden inverkar på tidningsutdelningens servicenivå. Om postinlämningstiden är senare än den angivna tiden förverkligas kanske inte servicenivån i alla områden.

Med den riksomfattande tjänsten Tidning når din tidning snabbt fram, i regel inom tre vardagar, men inte på tisdagar.


Flera trycksaker som bunt till samma mottagare

Med den riksomfattande tjänsten Posti Bunt sänder du flera trycksaker till samma mottagare. Tjänsten täcker hela landet. Med tjänsten Posti Bunt når försändelsen i regel din prenumerant inom tre vardagar - men inga på tisdager.


Lämna en offertbegäran så hjälper vi ditt företag att hitta de effektivaste lösningarna för att skicka och hanteradokument

Vi hjälper ditt företag digitalisera och automatisera kommunikations- och dokumentationsprocesser och erbjuda dina kunder bättre service.