Imponerande kommunikation med inrikes brevtjänster

Brev är en flexibel och förmånlig lösning för individuell, särskiljande och effektiv kommunikation och till exempel fakturering.

För vem lämpar sig tjänsten?

Postis brevtjänster lämpar sig för olika slags företag av olika storlek. Vi säkerställer utdelning av brev till över 15 000 postbox- eller företagsadresser som företaget självt har angett. Betalnings- och postningssätt för breven väljs enligt antalet försändelser.

Fördelar

Om adressen är felaktig eller föråldrad görs en adressklarering och brevet levereras till adressatens gällande postadress utan separat avgift. Om det inte går att utreda den rätta adressen returneras brevet till dig.

Brev har ett utmärkt uppmärksamhetsvärde och du når dina kunder på ett tillförlitligt och säkert sätt. Ett brev som utdelas av Posti innehåller alltid en adressklarering och tryggar brevhemligheten på ett tillförlitligt sätt.

Om du vill att ditt brev ska skickas snabbt ska du välja Priority, som är framme inom två vardagar. För inte så skyndsamma postningar är Economy ett passande alternativ, och når kunden inom fyra vardagar. Med Expressbrev får du möjlighet till försändelseuppföljning och kan garantera en snabb leverans, i de största städerna kan utdelningen ske även på helgfria lördagar.

  • Meddelanden når fram tillförlitligt och säkert

  • Välj hastighet för försändelsen efter behov

  • Adressklarering utan extra kostnad

Lämna en offertbegäran så hjälper vi ditt företag att hitta de effektivaste lösningarna för att skicka och hanteradokument

Vi hjälper ditt företag digitalisera och automatisera kommunikations- och dokumentationsprocesser och erbjuda dina kunder bättre service.