Skip to main content
Meddelande

Vår kundtjänst är för närvarande överbelastad. Om ditt fall rör den rådande situationen i coronaviruset, hittar du svar på vanliga frågor här.

IImponerande kommunikation med inrikes brevtjänster

Brev är en flexibel och förmånlig lösning för individuell, särskiljande och effektiv kommunikation och till exempel fakturering.

För vem lämpar sig tjänsten?

Postis brevtjänster lämpar sig för olika slags företag av olika storlek. Vi säkerställer utdelning av brev till över 15 000 postbox- eller företagsadresser som företaget självt har angett. Betalnings- och postningssätt för breven väljs enligt antalet försändelser.

Fördelar

Om adressen är felaktig eller föråldrad görs en adressklarering och brevet levereras till adressatens gällande postadress utan separat avgift. Om det inte går att utreda den rätta adressen returneras brevet till dig.

Brev har ett utmärkt uppmärksamhetsvärde och du når dina kunder på ett tillförlitligt och säkert sätt. Ett brev som utdelas av Posti innehåller alltid en adressklarering och tryggar brevhemligheten på ett tillförlitligt sätt.

Om du vill att ditt brev ska skickas snabbt ska du välja Priority, som är framme inom två vardagar. För inte så skyndsamma postningar är Economy ett passande alternativ, och når kunden inom fyra vardagar. Med Expressbrev får du möjlighet till försändelseuppföljning och kan garantera en snabb leverans, i de största städerna kan utdelningen ske även på helgfria lördagar.

  • Meddelanden når fram tillförlitligt och säkert

  • Välj hastighet för försändelsen efter behov

  • Adressklarering utan extra kostnad

Inrikes affärsbrev har två leveranshastigheter, Priority- eller Economy. Economy-brev når i regel adressaten inom fyra dagar från postningen, Priority inom två vardagar.

Med avtalEconomy-brev

Förmånligt och pålitligt. För personlig och effektiv kommunikation, levereras inom fyra arbetsdagar.

Med avtalPriority-brev

Högklassigt och snabbt. För personlig och effektiv kommunikation, levereras inom två arbetsdagar.

Standardbrev lämpar sig för sändning av meddelanden av standardmått som kan läsas maskinellt, till exempel fakturor. Standardbrev levereras med hastigheten på den tjänst du valt. Hanterbarhet med maskin ställer krav på brevförsändelser: förutom krav på automatisk adressidentifiering ställs också en del krav på mått, form, material, färg och innehåll.

Skickar du mer än en miljon brever på ett år? Läs mer om fördelar (på finska).

Med avtalStandardbrev

Standardbrev lämpar sig för maskinell sortering och är det förmånligaste sättet att skicka stora brevmängder. Leveranstiden bestäms enligt den tjänst du valt.

Expressbrev garanterar en snabb leverans och ger möjlighet till försändelseuppföljning. Försändelsen är framme oftast i den första vardagen efter sändningen. I de största städerna kan utdelningen ske även på helgfria lördagar.

Med avtalExpressbrev

Brevet levereras inom 1–2 arbetsdagar, även helgfria lördagar om så önskas

Hitta de tjänster för sändning som passar ditt företag

Skicka utan avtal

Förr snabb och sporadisk sändning av paket

  • För dig som skickar under 20 paket per månad
  • Fast pris per paket, betala direkt via nätet
Skicka med avtal

För regelbunden sändning av paket och frakt

  • För dig som skickar över 20 paket per månad
  • För regelbunden sändning av frakt
  • Prissättningen grundar sig på antalet försändelser, betalas med faktura