Skip to main content
Meddelande

Vår kundtjänst är för närvarande överbelastad. Om ditt fall rör den rådande situationen i coronaviruset, hittar du svar på vanliga frågor här.

En företagsadress gör vardagen smidig

Företagsadress är ditt alternativ när du behöver en företagsmässig postadress samt en postboxadress för mottagning av dagspost, samt leverans ända fram.

För vem lämpar sig tjänsten?

Företagsadress lämpar sig för företag, vars post inte får plats i en postlåda eller som vill ha posten levererad ända fram.

Fördelar

Företagsadress är ett enkelt och tidsbesparande alternativ för mottagning av post.

Vi levererar även posten direkt till ditt företag. Företagsadresser finns att få på separat definierade postnummer.

Adresspåskrift

Företagsadressen består av en postboxadress och ett postnummer som slutar med 1 samt postanstalt. Oy Yritys Ab PB 67 02341 ESBO

Beställ företagsadress

Beställning av företagsadress eller anmälan om ändring

Tilläggstjänster

  • Vi skickar PB-adresserad post, adresserade brevförsändelser och tidningar samt adresskort och ankomstmeddelanden för försändelser som ska hämtas på posten till den överenskomna adressen.

  • Tjänsten omfattar förpackning av försändelserna för sändning och transport. Pris och andra detaljer för transport avtalas alltid separat.

  • För försändelser som hämtas på posten (till exempel paket, postförskottsbrev, rekommenderade brev) behöver du en separat, försändelsespecifik ny transport. För paket debiteras en ny transportavgift.